Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

VELKÉ SLEVY

Vážení čtenáři a příznivci Výstavy stanů, naše výstava se pomalu ale jistě chýlí ke svému konci a my jsme si tedy na tento víkend pro Vás připravili řadu akčních nabídek a bezkonkurenčních slev. Takže na co se můžete těšit?

Začali bychom dánskou firmou OUTWELL, která se specializuje hlavně na rodinné kempování. Právě od ní jsme pro Vás zlevnili řadu stanů a to se slevou až 50%. Jedná se o tyto stany Biscayne 6, Wolf Lake 5, Bahia 5, Georgia 5P.  Se slevou 40% pro Vás máme tyto stany Vison 200, Fusion 200, Nevada 4, Nevada LP, Fusion 300.  Na všech ostatních stanech je taky nemalá sleva a to 30%. Všechny stany potom naleznete je zde.

Outdoorová firma VANGO si pro Vás připravila kompletní zlevnění celého sortimentu a to od stanů, spacáků, karimatek po batohy, cestovní tašky a kempingové vybavení s akční slevou 30%.

Zajímavá je i akce na stany EASY CAMP. Na každém stanu naleznete slevu minimálně 30%. Stany Eclipse 200, Spirit 500 a Camp Antic jsou zlevněné dokonce o 50%. Na stany Wichita 500 a Boston 500 jsme připravili slevu 40%. Všechny ostatní stany pak naleznete zde.

Pokud jste ještě váhali, zda naši výstavu navštívit, věříme, že tato nabídka Vás přesvědčila. Proto neváhejte a přijďte nás navštívit na PVA Letňany, kde se Vám budeme věnovat. Společně určitě vybereme něco, co zpříjemní  Vaši dovolenou ať už s rodinou v kempu nebo někde na hřebenech hor. 

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?