Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Zimní oblečení LOAP se slevou 40%

Loap je česká značka funkčního sportovního oblečení a outdoorového vybavení. Obleče vás do města i přírody, pohodlně vás obuje nebo vybaví spolehlivým batohem do práce i na túru. Ruku v ruce s funkčností produktů, moderním vzhledem a barevnými kombinacemi jde i atraktivní cena. Nyní navíc přicházíme s nabídkou zimních bund, kalhot a mikin této značky se slevou 40%.

Na stránkách 4camping.cz můžete vybírat z desítek produktů se slevou až 80% - polovina produktů v nabídce je zlevněná o více než 50%. Se speciální 40% slevou nyní nabízíme veškeré bundy.

Pánská lyžařská bunda Loap Fredy je vyrobená z materiálu StormEX s prodyšnou membránou AquaPro. Mebrána odvádí od těla tělesnou vlhkost a StormEX zajišťuje odolnost bundy i v nepříznivých podmínkách – bunda je nepromokavá a vodoodpudivá. Bunda má vodní sloupec 5000 mm a částečně lepené švy. Se 40% slevou je za cenu 1 799 Kč naprosto bezkonkurenční.

Pánská bunda do města Loap Tobi je vhodnou volbou do města, do práce i na procházku do přírody. Bunda využijete pro každodenní nošení, protože díky výplni z dutých vláken je opravdu teplá. Je vodoodpudivá, má kapuci, zip s krytím brady a elastické stahování rukávů. No mobil a peněženku určitě využijete jednu ze čtyř kapes.

Pánská zimní bunda Loap Imanac se může pochlubit střihem, který je hitem sezony. Bunda je vyrobena z jemné tkaniny Tecnosoft, která téměř nesaje vodu a zároveň je dobře prodyšná, proto je vhodná i pro každodenní nošení. Je vyplněna dutým vláknem, je vodoodpudivá a má i reflexní prvky.

Dámská lyžařská bunda Loap Sabela se může pochlubit materiálem StormEX odolným nepříznivému počasí i polyuretanovým zátěrem DryTech a částečně lepenými švy. Bunda je vybavena ventilací, odnímatelnou nastavitelnou kapucí, stahováním rukávů na suchý zip, vnitřním elastickým rukávem, sněhovým pásem a šesti kapsami.  

Dámská zimní bunda Loap Ista v módním střihu je ideální pro každodenní nošení. Díky dutým vláknům, lehké tkaniné Tecnosoft a prošívání je bunda opravdu teplá, takže v ní můžete vyrazit i na chladnější zimní vycházku. Bunda má elastické lemy, teplou kapucu i reflexní prvky. Bunda je navíc vodoodpudivá.

Dámská vesta Loap Isinia vychází střihem z dámské bundy Ista a pánské bundy Imanac. Je vyrobena z jemného materiálu Tecnosoft, díky kterému je i vodoodpudivá. Vesta má výplň z dutého vlákna a je prošívaná, takže je lehká a teplá. Má elastické lemy, teplou kapucu i reflexní prvky.  

 

 

 

 

 

      

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?