Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Seznamte se s Leathermanem!

Mezi značky, které s radostí prodáváme, jsme koncem minulého týdne přivítali renomovanou americkou firmu Leatherman, která se specializuje na výrobu univerzálních nástrojů – nožů s nářadím.

Firma Leatherman byla založena roku 1983 v americkém Oregonu strojním inženýrem Timem Leathermanem a stojí na jednoduché filosofii – nejdůležitější jsou zákazníci a jejich přání a potřeby. To vše hlavně efektivně a co nejpříjemněji pro zaměstnance.

Za 30 let svého působení na trhu se značka Leatherman stala synonymem nejvyšší dostupné kvality ve svém oboru. A stojí si za tím – Leatherman poskytuje na své multifunkční nože a kleště záruku 25 let, čímž se výrazně liší od své konkurence.
Všechny nástroje jsou vyráběny v USA z kvalitní oceli, namáhané části potom často z extrémné odolného titanu, a části, u kterých nepotřebujete použít sílu, potom z lehkého hliníku.
Ať už potřebujete šroubovák, kladivo či „jenom“ nůž, s jakýmkoliv z multifunkčních nástrojů Leatherman nemůžete sáhnout vedle, stačí si jen vybrat potřebnou výbavu.

Výběr toho nejzajímavějšího:

Nůž Leatherman Style


Stylový klíčenkový nástroj  Leatherman není větší než vaše klíče od domu a váží ještě méně. Ale nenechte se zmást jeho velikostí. Tento malý nástroj pro přežití má čtyři skvělé vlastnosti pro každodenní situace, ale i pro ty mimořádné. Style pro vás v jednom nástroji nese přesně tolik, aby neztratil na všestranném použití.  

 

Nůž Leatherman Juice S2


Malý, ostrý, na práci vytvořený a šikovný nůž Leatherman Juice S2. Je to bráška nože Leatherman Juice C2 s pár funkcemi jinými a některými navíc. Juice zna mená anglicky šťavnatý a když se zadíváte právě na tento nůž, tak vás určitě napadne, že je to přirovnání velmi trefné. 

 

Nůž Leatherman Wave


Nejoblíbenější multifunkční nůž Leatherman Wave má 19 kusů výbavy, 2 výměnné bity a je ideální pro těžkou každodenní práci a dobrodružství . Leatherman Wave je nejoblíbenějším modelem i díky tomu, že veškeré čepele jsou přístupné z vnější strany nástroje a lze je otevřít palcem jedné ruky. 

O kvalitě nástrojů Leatherman se přesvědčují vojáci, záchranáři, cestovatelé a dobrodruzi, ale i obyčejní lidé každý den. Přesvědčte se i vy!

Podívejte se do továrny, kde se Leathermany vyrábí:
 

 

 

 

 

 

>>> multifunkční nože Leatherman v našem eshopu!

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.