Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

AEROBED: Nejpohodlnější nafukovací postele

AEROBED je značka založená v roce 1992 v USA. Hlavním cílem vždy bylo vyrábět komfortní náhradu klasické postele. Náhradu, která ale bude pohdlná a zároveň v rozloženém stavu maximálně skladná a snadno přenášená.


Značka Aerobed je dnes světový leader ve výrobě luxusních nafukovacích postelí a matrací. Jako vůbec první přišel Aerobed s možností nafukovat tyto postele pomocí vestavěné elektrické pumpy. Patentovaný systém ventilu a vestavěné či připojitelné pumpy umožňuje nafouknutí postele velikosti klasického lůžka během několika málo minut a vyfouknutí během vteřin.

Vybrat si můžete z různých velikostí od základních single matrací s tloušťkou 15cm, přes matrace pro dvě osoby až po „letiště“ o rozměrech klasické postele 198×152×47 a to včetně příjemného semišového povrchu a opěrky hlavy.

Pohodlí zabezpečuje systém oddělených vrstev, zamezující nepříjemnému pohupování postele. Velkou výhodou je i tvarování postele, které napomáhá zdravému spánku. Nafukovací postele

 

Aerobed jsou proto doporučovány i lidem s chronickými bolestmi zad, neboť si mohou podle potřeby přizpůsobit tuhost postele. A konečně jsou produkty Aerobed vyrobeny z ekologicky šetrných materiálů. Neopomenutelnou výhodou nafukovacích postelí a matrací je i velká skladnost. Jsou dodávány s praktickým transportním obalem a vlastní pumpou, připojitelnou do 230V domácí sítě, nebo přenosnou dobíjecí pro účely použití na cestách, či v autokempech.

Matrace a postele AEROBED najdete nejen v tomto eshopu, ale také na Výstavě stanů jednak ve spacákovém ležení a také ve společném stánku značek COLEMAN, CAMPINGAZ, AEROBED a SEVYLOR

Najdete je také v oficiálním eshopu Výstavy stanů www.4camping.cz.

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.

Vybíráme pro vás

699  (37.2 %) 439 

Porovnat

799  (41.3 %) 469 

Porovnat

1 799 

Porovnat

1 030  (21.46 %) 809 

Porovnat

3 070  (20.88 %) 2 429 

Porovnat

1 550  (21.35 %) 1 219 

Porovnat

2 210  (25.38 %) 1 649 

Porovnat

Nafukovací matrace Outwell Classic Single

690  (36.38 %) 439 

Porovnat