Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Představujeme inovátory z EcoSouLife

Bezpečnější pro mě, bezpečnější pro naši planetu – to je slogan, kterým se řídí lidé z EcoSouLife.

EcoSouLife je australský výrobce ověnčený mnoha významnými oceněními za inovativní řešení i přínos v oblasti obnovy a udržitelnosti životního prostředí.

Ekologické výrobky EcoSouLife zcela nahrazují ty masově rozšířené těžko odbouratelné a škodlivé plastové a lze je bezpečně používat k přípravě i servírování nejrůznějších pokrmů a to včetně těch dětských.

Ze široké škály použitých barev a vzorů si navíc vybere opravdu každý.

 

Recyklace na všechno nestačí

Faktem je, že na světě je každý rok vyprodukováno přibližně 260 000 000 tun plastů a z toho pouhých 5% projde recyklačním procesem. Recyklace je sice osvědčeným způsobem, jak množství odpodů omezit, sama o sobě však na vyčištění naší planety od všudypřípomných odpadků nestačí.

Proto je každá další z alternativ, přispívajících k omezování produkce plastů a ke snížení ekologické zátěže vítána.  

No uznejte sami, není lepší, než vršit hromady nerozložitelného odpadu z produktů denní potřevy, nechat je rozložit nebo kompostovat a vrátit je tak plně zpět mezi přírodní zdroje.

Ne náhodou, jsou mezi uživateli biologicky rozložitelného vybavení v takové míře zastoupeni vyznavači outdooru a pobytu v přírodě. Vždyť ti mají k přírodě a tedy i jejím omezeným zdojům velice blízko. Kolekce EcoSouLife však vedle typicky kempovacího vybavení nabízí i řadu produktů, určených pro každodenní použití nejen na cestách a v přírodě, ale i v běžném životě v domácnosti či v práci.

U vysloužilých a nepotřebných výrobků EcoSouLife navíc máte možnost snadné ekologické likvidace. Ale než nastane ten pravý čas, určitě oceníte jejich příjemný design a užitnou hodnotu.

 

Použité materiály a možnosti jejich užití:

Všechny produkty EcoSouLife jsou vyrobeny z přírodních a snadno dostupných materiálů a jsou rychle a zcela biologicky odbouratelné.

Rýžové plevy- (HUSK) Plevy jsou odpadem při produkci rýže, jehož likvidací navíc vzniká velké množství CO2. Produkty z plev jsou však zcela ekologicky odbouratelné – po zahrabání do země se rozloží do 3 let. Navíc jsou produkty z rýžových plev ideální pro každodenní použití a to včetně mytí v myčce, ukládání v chladničce i ohřívání v mikrovlnné troubě.

Polylaktidová vlákna – (PLAnet) Produkty z řady PLAnet jsou vyráběny z organických materiálů jako jsou řepa cukrovka, kukuřice, maniok, pšenice a další. Jejich největší výhodou je dlouhá životnost, vysoká užitná hodnota a snadná rozložitelnost. Bez obav je můžete mýt v myčce, ohřívat v mikrovlnné troubě a po zahrabání se zcela rozloží do 3 let.

Palmové listy- (Palm leaf) Palmové listy pochází ze stromu Areca vyskytujícího se běžně v Indii. Jsou snadno přeměnitelné na produkty jednorázového užití. Kromě velmi snadné a k životnímu prostředí šetrné výroby se produkty z tohoto materiálu vyznačují pěkným přírodním designem a odolností k mrazu i horku. Hodí se tak k uskladnění potravin v chladničce i jejich ohřevu v mikrovlnné troubě.

Bambus – (Bamboo) Produkty s označením Bamboo se vyrábějí z odpadu při zpracování bambusu. Jsou velmi odolné, dají se vyrábět v pestré škále barev a po zahrabání se do 3 let zcela rozloží.
Navíc je lze bezpečně je mýt také v myčce.

Kukuřičný škrob-(Cornstarch) Vý­robky z tohoto materiálu jsou ekologickou alternativou pro jednorázové plastové produkty. Po použití se rozloží nejdéle do 1 roku a odolají i velmi nízkým teplotám.

 

Proč vybrat produkty z ekologických materiálů?

+  Jsou bezpečné pro zdraví Vás i Vaší rodiny.
+  Zcela nahrazují masově rozšířené těžko odbouratelné a škodlivé plastové produkty.
+  Ekologické materiály jsou daleko šetrnější k životnímu prostředí.
+  Jsou snadno biologicky odbouratelné. Když už je nepotřebujete, zahrabejte je. Rozloží se.

-  Vyšší cena produktů může někoho odradit, ale jejich přínos vašemu zdraví i životnímu prostředí vyšší náklady     určitě přebije.

Ještě váháte, zda jsou výrobky EcoSouLife pro Vás to pravé? Nechte se inspirovat naší nabídkou.

Zdroje: www.ecolifeinternational.com, www.warmpeace.cz

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.

Vybíráme pro vás

580  (10.52 %) 519 

Porovnat

570  (26.49 %) od 419 

Porovnat

2 020  (19.85 %) 1 619 

Porovnat

Dárková sada Kupilka Slow Down set

1 420 

Porovnat

299  (23.41 %) 229 

Porovnat

699  (10.01 %) 629 

Porovnat

Outdoorové nádobí Warg Antila

599  (26.71 %) 439 

Porovnat

Outdoorové nádobí Zulu Pyxis 2l

759  (47.43 %) 399 

Porovnat