Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Coleman FastPitch Air

Technologie FastPitch Air, vyvinutá americkým výrobcem Coleman, Vám umožní za pomocí pumpy nafouknout Váš stan během několika minut.

FastPitch Air je unikátní technologie vyvinutá americkým výrobcem outdoorového vybavení Coleman. Stan se zmíněnou technologií je možné snadno rychle postavit, ale i zbourat. A to vše zvládne pouze jeden člověk. Stany s technologií FastPitch Air obsahují vysokotlaký ventil pro snadné nafouknutí a vyfouknutí. Dále nafukovací válce jsou vyrobeny ze silného a odolného TPU materiálu a jsou chráněny obalem z polyethylenu. V neposlední řadě mohou být nafukovací válce v případě poškození vyměněny.

Technologický postup při nafukování není nikterak složitý, přičemž obsahuje tři jednoduché kroky. Za pravé zatlačíte na kolík s pružinou uprostřed ventilu a uvolníte ho, kolík musí být ve fázi nafukování povytažen. Za druhé nafouknete válec pomocí přiložené pumpy s manometrem na požadovaný tlak 7PSI. A za třetí zašroubujete ventil.

Technologický postup při vyfukování je stejně jednoduchý jako při nafukování a skládá se pouze ze dvou kroků. Za prvé odšroubujete uzávěr ventilu. A za druhé zatlačíte na kolík s pružinou pro otevření ventilu, přičemž kolík musí být pro úplné vyfouknutí zatlačen.