Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Mountain Equipment

 Mountain Equipment už více jak 55 let vybírá to nejkvalitnější peří pro naše spacáky a oblečení.

Materiály a technologie spacáků Mountain Equipment

 

Materiály:

  • Peří vysoké kvality s minimální plnivostí 725+ cuin a poměrem 90/10. Vysoké kvality je dosáhnuté díky dlouhému životu ptáků, kteří se dožívají až 700 dní v extrémně chladném prostředí.
  • He50 je materiál dosahující vysoké odolnosti při minimální váze, je větru odolný, extrémně prodyšný a má vodě odpudivou úpravu.

 

Technologie:

  • Alfa komory s konstrukcí 2:1 se šikmými stěnami komor umožňují skvělý loft, eliminují únik tepla přes stěny komor a zabraňují vzniku studených míst díky ideálnímu rozložení peří v komoře. Trapézová konstrukce díky překrytí švů maximalizuje tepelnou efektivitu při nízké váze.
  • Mountain Fit – pohodlná šířka a výborná tepelná efektivita – vhodné pro všestranné použití.
  • Oblast nohou je velmi citlivá na ztrátu tepla, proto je dokonale vytvarovaná tak, aby kopírovala tvar chodidel v uvolněném stavu po čase spánku. Tvar dna je lichoběžníkového tvaru a ušitý z 4 komor, ve kterých jsou použité V a Alfa komory.
  • Shark Toe technologie je tvořená zešikmeným dnem a zvýšenou oblastí v okolí špiček kvůli dokonalému kopírování tvaru chodidel, čímž je zabráněné stlačení komor a ztráty izolačních vlastností.
  • Kapuce na spacácích Mountain Equipment mají ergonomický tvar a dokonalé rozložení 5 komor, které dosahují skvělé tepelné izolace, dokonalého rozložení peří a zabraňují jeho migraci. Mountain Equipment má nejdokonalejší zpracování kapucí na trhu, díky více než 55letým poznatkům z reálného použití a laboratorního testování.
  • Límec a léga Solus jsou složené z jedné légy propojené s límcem v jeden celek vhodný pro lehké spacáky. 3D konstrukce a kombinace náplně dokonale eliminuje chladná místa. Légy jsou kryté zpevněným materiálem proti zadrhování zipu.
  • Zip ve středu spacáku je velmi pohodlný při vstupu a výstupu ze spacího pytle a sepnutí dvou spacích pytlů. Tato technologie je vhodná pro lehčí spacáky do méně extrémních podmínek.

  • 3D límec okolo krku – komfortní a ergonomická přepážka okolo vašeho krku zajistí maximální zadržení tepla uvnitř spacáku.

  • Propojení dvou spacáků.
  • Vodotěsný kompresní obal s rolovacím uzávěrem + síťovaný obal na skladování spacáku.

 

Záruka kvality a původu:

Down Codex je systém kontroly původu a kvality peří. Proto vznikl systém zaměřený na přesnou kontrolu parametrů peří jako je plnivost, složení peří a taktéž kontrola etických a ekologických principů. Každý rok jsou farmy, odkud je peří nakoupeno, navštěvované a kontroluje se, zda všichni ptáci žijí na volném prostranství, mají přístup k čisté vodě, nejsou násilně krmeni, jsou humánně usmrceni a až následně oškubáni.

Vybíráme pro vás

Dětský spacák Boll Patrol Lite

1 789  (16.21 %) od 1 499 

Porovnat

1 790  (52.01 %) od 859 

Porovnat

3 180  (15.13 %) 2 699 

Porovnat

1 390  (32.45 %) od 939 

Porovnat

Dětský spacák Vango Kanto Junior

1 390  (29.57 %) od 979 

Porovnat

1 699  (34.14 %) 1 119 

Porovnat

1 579  (46.23 %) 849 

Porovnat

1 690  (37.93 %) 1 049 

Porovnat