Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Měsíční vegetariánský balíček je určen pro jednu osobu a obsahuje jídlo na celý měsíc. Balíček obsahuje několik druhů chutných pokrmů.
Trek´n Eat je německá společnost, která k přípravě každého jednotlivého obsahu sáčku TREK'N EAT představuje celou řadu pracných kroků počínaje komplexním návrhem pokrmu tak, aby vyhovoval nejen energetickou a výživovou skladbou, ale také chutí a konzistencí.
Měsíční vegetariánský balíček je určen pro jednu osobu a obsahuje jídlo pro celý měsíc. Balíček obsahuje několik druhů chutných pokrmů.
Jídlo je baleno v plechové nádobách válcovitého tvaru, které jsou uloženy v kartónové krabici. Všechny plechovky jsou opatřeny jednoduchým systémem otvírání a mohou být pomocí plastového víka znovu uzavřeny.
Balení má 12 kg a rozměr 42 x 32 x 20 cm. Minimální trvanlivost 15 let od data výroby.
Název |
Kcal |
Celkem kcal |
Počet porcí |
2432 |
2432 |
1 |
|
3570 |
3570 |
5 |
|
Těstoviny s rajskou omáčkou |
2111 |
2111 |
4 |
2716 |
2716 |
6 |
|
Bramborová pánev se zlatavou cibulkou |
2447 |
2447 |
6 |
Bramborová kaše se sušeným mlékem |
3600 |
3600 |
30 |
Sušené mléko |
3224 |
3224 |
5 l |
Rajčatová polévka |
2625 |
2625 |
37 |
2136 |
2136 |
6 |
|
Labužnické sójové kousky s lesními houbami a těstovinami |
2316 |
2316 |
6 |
2660 |
2660 |
5 |
|
Nadýchaná čokoládová pěna |
3398 |
3398 |
7,5 |
Celkem kcal |
|
33023 |
|
Značka | Trek’n Eat |
---|---|
Druhy masa
|
Bez masa |
Vegetariánské
|
Ano |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 4015753539116 |
2 799 Kč
(23.58 %)
2 139 Kč
2 799 Kč
(23.58 %)
2 139 Kč
1 129 Kč
1 069 Kč
(23.39 %)
819 Kč
1 069 Kč
(23.39 %)
819 Kč
1 039 Kč
(24.06 %)
789 Kč
1 039 Kč
(24.06 %)
789 Kč
349 Kč
229 Kč
899 Kč
2 599 Kč
(11.16 %)
2 309 Kč
1 329 Kč
619 Kč
(17.77 %)
509 Kč
409 Kč
(14.67 %)
349 Kč
599 Kč
(16.69 %)
499 Kč
1 099 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Jak rozdělat oheň? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.