Expres menu Těstoviny Fusilli (2 porce)
Hotové jídlo
Těstoviny Fusilli (2 porce) od značky Express menu můžete využít jako přílohu k libovolnému pokrmu či jako základ na těstovinový salát.
Informace o produktu
Informace pro alergiky: Neobsahuje 1 alergen: Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Celer, Sója, Hořčice, Sezam
Hlavní vlastnosti:
- snadná příprava
- vhodné pro alergiky
- bez lepku
- dochuceny pouze solí
- trvanlivost až 36 měsíců
- skladujte při teplotě +1 až +30 °C
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.
Složení:
rýžové těstoviny (rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl, kurkuma) (97 %), voda, řepkový olej, sůl kamenná
Tabulka nutričních hodnot:
| Nutriční hodnoty | 100 g |
| Energetická hodnota | 488 kJ/ 116 Kcal |
| Bílkoviny | 2,5 g |
| Sacharidy | 26 g |
| z toho cukry | 0,0 g |
| Tuky | 1,3 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
| Sůl | 1,2 g |
Parametry
- Značka
- Expres menu
- Hmotnost
- 400 g
- Počet porcí
- 2
- Druhy masa
- Bez masa
- Trvanlivost
- 3 roky
- Způsob úpravy
- Sterilované
- Druh kuchyně
- Italská
- Vegetariánské
- Ano
- Bezlepkové
- Ano
- Záruční doba
- 2 roky
- Kód produktu
- 76036972
- EAN
- 8594043791213
O výrobci
Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.
EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.
Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.
Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.
Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.












