Expres menu Hovězí s křenovou omáčkou
Hotové jídlo
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu. Pro všechny milovníky dobrého jídla, kteří nechtějí trávit hodiny u plotny.
Informace o produktu
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu. Pro všechny milovníky dobrého jídla, kteří nechtějí trávit hodiny u plotny.
Hlavní vlastnosti:
- snadná příprava
- počet porcí: 1
- bez lepku
- dlouhá doba spotřeby bez nutnosti chlazení ( skladování +1 až +30°C )
- poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů, barviv
- vyvážený sterilovaný pokrm
Složení: hovězí maso přední (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), mléko, křen (6,7 %), smetana, rýžová mouka, kukuřičná mouka, máslo, cukr, sůl kuchyňská, ocet kvasný.
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje mléko, smetanu a máslo
Snadná příprava:
Ohřát můžete několika způsoby
-
Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
Výroba jídel Expres Menu:
Parametry
- Značka
- Expres menu
- Hmotnost
- 300 g
- Počet porcí
- 1
- Druhy masa
- Hovězí
- Trvanlivost
- 10 let
- Způsob úpravy
- Sterilované
- Druh kuchyně
- Česká
- Vegetariánské
- Ne
- Bezlepkové
- Ano
- Záruční doba
- 2 roky
- EAN
- 8594043795297
O výrobci
Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.
EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.
Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.
Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.
Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.



















