Expres menu KM Koprovka s vejcem a brambory
Hotové jídlo
Fotografie


Není skladem
Alternativy produktu
Informace o produktu
Hodně cestujete a nechcete ztrácet drahocenný čas vařením, ale zároveň víte, že poctivá strava je nejen příjemná, ale i důležitá, obzvlášť pokud podáváte vyšší fyzické výkony? Vyzkoušejte jídlo od české značky Expres menu! Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými bramborami, kterou ocení nejen vegetariáni, ale všichni, kteří milují chuť kopru.
Hlavní vlastnosti:
- snadná příprava
- hmotnost 500 g
- dlouhá doba spotřeby bez nutnosti chlazení
- poctivě uvařeno a sterilováno do praktických nádob bez použití konzervantů, barviv a lepku
- výborná chuť
- neobsahuje lepek
- trvanlivost až 10 let
- vyrobeno z geneticky nemodifikovaných surovin
- počet porcí: 2
Složení:
brambory (30 %), voda, vejce (22 %), mléko, smetana, cukr řepný, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kopr sterilovaný (0,8 %) (voda, kopr, ocet kvasný, cukr, sůl), máslo, sůl kamenná, ocet kvasný.
Způsob přípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat. 2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty. 3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.
Nutriční hodnoty na 100 g:
| Energetická hodnota kJ: | 344,4 |
|---|---|
| Energetická hodnota kcal: | 82 |
| Tuky: | 3,2 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 1,2 g |
| Sacharidy: | 10,4 g |
| z toho cukry: | 2,9 g |
| Bílkoviny: | 4,1 g |
| Vláknina: | 0,5 g |
| Sůl: | 0,8 g |
Výroba jídel Expres Menu:
Parametry
- Značka
- Expres menu
- Hmotnost
- 500 g
- Počet porcí
- 1
- Druhy masa
- Bez masa
- Trvanlivost
- 10 let
- Způsob úpravy
- Sterilované
- Druh kuchyně
- Česká
- Vegetariánské
- Ano
- Bezlepkové
- Ano
- Záruční doba
- 2 roky
- EAN
- 8594043795754
- Měrná cena
- 278,00 Kč/1000 g
O výrobci
Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.
EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.
Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.
Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.
Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.














