ForCamping s.r.o.

Uživatelská sekce

Přihlásit

Košík

Váš nákupní košík je prázdný. Potřebujete poradit s výběrem? Nakoukněte do poradny nebo nám napište.

Doprava zdarma

1 600 

Věděli jste, že nabízíme dopravu zdarma při objednávce nad 1 600 Kč?

Expres menu Slepičí vývar

Polévka

Vyprodáno

Je nám líto, ale produkt Slepičí vývar je momentálně vyprodaný. Podívejte se níže na výběr podobných produktů, které jsou skladem.

Fotografie

Hotové jídlo Expres menu Slepičí vývar

Není skladem

Alternativy produktu

Informace o produktu

15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez chemie a dochucovadel.

Složení:

Slepičí vývar (voda, slepice bez drobů, mrkev, petržel, cibule, celer, česnek, sůl kamenná, bobkový list, nové koření, pepř celý).

Snadná příprava:

Jídla jsou již zcela uvařená a tepelně zpracovaná. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby:

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
  4. Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.

Výroba jídel Expres Menu:

Parametry
Značka
Expres menu
Hmotnost
600 g
Počet porcí
2
Druhy masa
Slepičí
Trvanlivost
7 let
Způsob úpravy
Sterilované
Vegetariánské
Ne
Bezlepkové
Ano
Barva
žlutá
Záruční doba
2 roky
EAN
8594043795211
Měrná cena
165,00 /1000 g
O výrobci

Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.

EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.

Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.

Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.

Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.

Více o výrobci