Expres menu Marinované vepřové koleno 500 g
Hotové jídlo
Fotografie


Není skladem
Alternativy produktu
Informace o produktu
Vepřové koleno bez kosti naložené do směsi soli, česneku a koření? Nejen, že to skvěle zní, ale počkejte na tu chuť. Právě stoprocentní chuť pokrmů je společnost Expres menu proslulá. Vepřové koleno se dá konzumovat za studena, za tepla, ale nejlépe chutná na grilu, kde stačí ponechat cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky.
Hlavní výhody jídla Expres menu:
- snadná příprava
- vhodné pro SCD
- neobsahuje přílohu
- dlouhá doba spotřeby bez nutnosti chlazení ( skladování +1 až +30°C )
- poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů, barviv a lepku
- neodolatelná chuť
- počet porcí: 2
- vyrobeno z geneticky nemodifikovaných surovin
- hmotnost celkem: 600 g
Prodloužená záruka 36 měsíců.
Složení: vepřové koleno bez kosti (99 %), sůl, česnek, kmín, pepř, chilli
Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny
Tabulka výživových hodnot:
|
Výživová hodnota |
na 100 g |
|
Energická hodnota |
1367 kJ / 327 kcal |
| Tuky | 25,9 g |
|
Nasycené mastné kyseliny |
7,0 g |
|
Sacharidy |
0,1 g |
|
Cukry |
0 g |
|
Bílkoviny |
17,4 g |
|
Sůl |
0,99 g |
Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.
Příprava jídla v rychlovarné konvici (cz):
Parametry
- Značka
- Expres menu
- Hmotnost
- 500 g
- Počet porcí
- 2
- Druhy masa
- Vepřové
- Trvanlivost
- 3 roky
- Způsob úpravy
- Sterilované
- Druh kuchyně
- Česká
- Vegetariánské
- Ne
- Bezlepkové
- Ano
- Záruční doba
- 2 roky
- Kód produktu
- 76010921
- EAN
- 8594043792180
O výrobci
Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.
EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.
Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.
Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.
Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.














