Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Co znáte z dětství víc než Kofolu a Mrazíka?

Naši nabídku jsme nově rozšířili o sortiment české firma Mikov. Ta dlouhodobě patří mezi světově uznávané výrobce širokého sortimentu nožů, které vyváží do celé Evropy, USA i do Ruska. Nejprodávanějším nožem z produkce firmy Mikov je … rybička.

Naši nabídku jsme nově rozšířili o sortiment české firmy Mikov. Ta dlouhodobě patří mezi světově uznávané výrobce širokého sortimentu nožů.

Ve snaze nabízet to, co hledáte, jsme nově naskladnili také zboží od ryze české firmy Relax. Ta cílí především na segment s módními a sportovními doplňky jako jsou brýle, čepice a rukavice.

Nově jsme na vaše přání naskladnili produkty respektované německé značky ORTOVOX patřící mezi absolutní světovou špičku v oblasti výrobků k lavinové záchraně. Oblíbené jsou ale také jejich batohy nebo oblečení. Ortovox je populární hlavně mezi skialpinisty a freeridery. Patříte také mezi milovníky putování zasněženou krajinou se sjezdy volným terénem? Neriskujte a pořiďte si vybavení, které vám nebo lidem kolem vás může v lavině zachránit život.

Nejste si jisti, zda vámi zamýšlený dárek obdarovávanou osobu potěší? Bojíte se, že netrefíte správně velikost nebo barvu? Zvolte tedy raději náš dárkový poukaz s platností jeden rok a nechte rozhodování na jiných. Poukaz je možné uplatnit na e-shopu www.4camping.cz, v kamenných prodejnách 4camping i v létě na Prodejní Výstavě stanů a vybavení do přírody, největší akci svého druhu ve Střední Evropě.

 

<a>

Na pohodlí záleží - spodní prádlo, které si zamilujete

Newslettery - archiv

Oslavte s námi Mezinárodní den spodního prádla.

Svěženky - 7% sleva na outdoorové novinky

Newslettery - archiv

Kód: FRESH24 pro úrodu novinek s dodatečnou slevou.

Bestsellery - nejlepší svršky z naší nabídky

Newslettery - archiv

Nejoblíbenější kategorie a nejžádanější modely.