Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Soutěž pro zákazníky e-shopu a Výstavy stanů

Nákupem na Eshopu 4camping a Výstavě stanů a vybavení do přírody se můžete zařadit do hry o skvělé ceny. Stačí mít trochu štěstí. Zařazen do soutěže je automaticky každý, kdo v e-shopu nakoupí a je odběratlem našeho newsletteru.

 

SEAT LEON ST – NA ROK ZDARMA

SEAT LEON ST - NA ROK ZDARMASeat Leon ST - kombi, které je spojením dokonalého prostoru, kultovního designu a vyspělé techniky. Ve městě oceníte jeho kompaktní rozměry a do prostorného zavazadlového prostoru o objemu až 1470 litrů se vám vejde vše, co potřebujete pro dobrodružný víkend. Leon ST disponuje adaptivním tempomatem ACC, na kterém si nastavíte rychlost jízdy a vzdálenost od vozu, který jede před vámi. Pokud vozidlo zpomalí, systém automaticky přibrzdí. Samozřejmostí je také navigační systém, který lze ovládat hlasem. Funkce Front Assist sleduje dění před vozem a v případě, že se před vozem objeví nějaký objekt, upozorní vás, abyste se mu mohli vyhnout. Mezi další asistenční systém patří například asistent dálkových světel, senzor únavy řidiče nebo multikolizní brzda. Leon ST je správnou volbou pro každého, kdo chce stylově dojet do práce, podniknout dobrodružnou cestu nebo jen projíždět městem.

Cenu věnovala firma Auto Jarov

ZÁJEZD NA SRÍ LANKU PRO 2 OSOBY

ZÁJEZD NA SRÍ LANKU PRO 2 OSOBY ZDARMAVýherce se může těšit na dva týdny v tropickém ráji. Čekají jej buddhistické chrámy a skalní pevnosti ztracené v džungli, malbami zdobené jeskynní chrámy v Dambulle, safari v národním parku Yalla s množstvím volně žijících zvířat (sloni, opice, levharti, krokodýli, varani), výstup na poutní horu Adam´s Peak, výlety v horách i mezi nejkrásnějšími čajovníkovými plan­tážemi, koupá­ní slonů v řece Ma Oya, rybáři lovící na kůlech, prohlídka města Kandy sevřeného v náručí tropické vegetace, 170 m vysoký vodopád Diyaluma, úžasné chrámové obřady nebo koupání a odpočinek na bílých plážích Indického oceánu.

Cenu věnovala Cestovní kancelář Alvarez.

Skútr Yamaha N-MAX

2016_YAM_G125YM_EU_RM7_STU_002_03Skútr Yamaha N-MAX je všestranný městský skútr, který vyniká obratností, skvělou spotřebou, dostatečným úložným prostorem, dobrými brzdami, výbavou ABS v základu a samozřejmě dostatečným výkonem. Vedle skvělé spotřeby 1,89 l na 100 km má N-MAX i spoustu dalších předností. Jde o lehký stroj o váze jen 127 kg, s výškou sedla pouhých 765 mm, úložných prostorem na helmu, přehlednými LCD budíky a LED světly. A můžete jej řídit i s řidičským opravněním skupiny B (automobil).

Cenu věnovala firma Y Moto.

3× Sony CyberShot DSC-RX100 II

Sony CyberShot DSC-RX100 IIFotoaparát Sony CyberShot DSC-RX100 II nabízí všem cestovatelům praktický design v podobě odolného kovového těla. Jednoduché ovládání s pohodlným přenosem dat a skvělý obraz i při slabém světle uspokojí i ty nejnáročnější fotografy. Kompakt disponuje novým palcovým 20,2 Mpx Exmor R CMOS senzorem, který je až o 40% citlivější při nízkém osvětlení nežli jeho předchůdce. Dále je vybaven třípalcovým výklopným LCD displejem pro snadnější kompozici. Dalším vylepšením oproti předchůdci jsou sáňky pro další příslušenství jako je externí blesk či elektronický hledáček nebo stereo mikrofon. Nový RX100 II je také vybaven Wi-fi modulem s funkcí NFC.

Cenu věnovala firma Megapixel

HORSKÉ KOLO KELLYS THORX 10

HORSKÉ KOLO KELLYS THORX 10Model Kellys THORX 10 Limited Edition je osazen koly ve velikosti 27,5“, sadou Shimano XT doplněnou o komponenty KLS a vidlicí Rock ShoxRecon Silver s uzavíráním Lockout. Rám je ze slitiny hliníku konstrukce 3ple butted se závodní geometrií. Je tedy optimalizován pro výkon, maximální odolnost a tuhost. Moderní geometrie zlepšuje ovladatelnost a obratnost celého kola i v těch nejnáročnějších terénech. Dokonalou jízdu zabezpečí obutí (pláště) Schwalbe Rapid Rob a bezpečnost jezdce zajistí hydraulické brzdy Avid. Tento model je vyráběn pouze v limitované sérii a v omezeném množství.

Cenu věnovala firma Bike ranch.

10 X VOUCHER NA JÍZDENKU PO EVROPĚ

_DSC9253Vyhrajte voucher na jízdenku v hodnotě 4.000,– Kč, a poznejte místa, která vás už dlouho lákají. Naplánovat si můžete poznávání historických měst, návštěvy světových muzeí a galerií, vyzkoušet evropský shopping i netradiční nákupy. Nebo se pojďte rozjet po cyklostezkách Německa, Francie a třeba Holandska, kolo vám přepravíme na speciálním nosiči nebo v zavazadlovém prostoru. Na své si přijdou i příznivci skatingu, trasy napříč Vídní, Budapeští a Bercelonou stojí za to odhalit. Kdo nemá peněz a času nazbyt může vyrazit na otočku. Ráno tam a večer zpět, ideální jak s dětmi vyrazit do ZOO, kterou ještě neznáte, například v Drážďanech, Bratislavě, Berlíně nebo Budapešti. Všechny autobusy jsou vybaveny dětskými sedačkami, vaše děti pojedou pohodlně a hlavně bezpečně. Cestu zpříjemní polohovatelné sedačky, wifi připojení i klimatizace.

Cenu věnovala společnost: Eurolines

Desítky vstupů do Aquaparku Čestlice

th_20110413_aquapalace_day1_cam1_duben2011_0252_224x140Aquapark Čestlice je unikátní sportovně – relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Vodní svět o rozloze 9.150 m² je největším akvaparkem ve střední Evropě. Je tvořen třemi paláci, v nichž si na své přijde opravdu každý, od milovníků adrenalinu (tobogány, skluzavky, spacebowl, divoká řeka), přes vyznavače mořského vlnobití, až po ty, co preferují kondiční plavání v plaveckém bazénu nebo relaxaci na lehátku či ve vířivce. Nejmenší se mohou těšit na dětské vodní hriště, vrak pirátské lodi, brouzdaliště a skluzavky. Návštěvníkům je k dispozici také luxusní Spa – Wellness centrum, rozsáhlý saunový svět nebo moderní dvoupodlažní fitness centrum s kardiozónou a aerobními sály. 3 výherci se mohou těšit na elektronickou peněžku s kreditem 10.000, 5.000 a 3.000 Kč, dalších 7 výherců obdrží 2 vstupenky do vodního a saunového světa.

Cenu věnovala společnost: Aquaplace Praha

VÝHERCI HLAVNÍCH CEN SOUTĚŽE 2015

  1. Roční pronájem zdarma automobilu Seat Leon ST – Radek Mikuš – Chrudim
  2. Zájezd na Kubu pro 2 osoby – Lenka Melcrová – Železnice
  3. Horské kolo Kellys Thorx 50 - Martina Vomáčková – Úvaly

Roční pronájem zdarma automobilu Seat Leon STZájezd na Kubu pro 2 osobyHorské kolo Kellys Thorx 50

 

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE NALEZNETE ZDE 

Kód: NEW12 pro dodatečnou slevu 12 %

Newslettery - archiv

Akce platí na veškeré vybavení se štítkem NOVINKA.

Nejširší nabídka batohů a tašek

Newslettery - archiv

320 novinek s dodatečnou slevou 12 %

Oblečte se do jara

Newslettery - archiv

Kód: NEW12 pro dodatečnou slevu 12 % na vše označené štítkem NOVINKA.