Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Cesta Kolem světa za 2 dny

Také jste se vždycky chtěli vydat na cestu kolem světa? Teď k tomu nepotřebujete ani balík peněz, ani několikaměsíční dovolenou. Dnes je ještě v Plzni, za 14 dní dorazí festival Kolem světa do Prahy.

O víkendu 14. a 15. března proběhne v Národním domě na Smíchově festival Kolem světa. Tisíce návštěvníků láká na exotická jídla, přednášky českých i zahraničních cestovatelů, interaktivní workshopy tradičních afrických a asijských řemesel a stovky rukodělných výrobků z různých koutů světa. Můžete se těšit na padesát komentovaných videoprojekcí i na výstavy cestovatelských fotografií z celého světa.

Hlavní hvězdou letošního Kolem světa je německý dobrodruh Christoph Rehage, muž stojící za slavným videem The Longest Way 1.0, který pěšky přešel Čínu z východu na západ. Pouť trvala rok a ušel při ní téměř 5 000 km. Na jeho přednášku se můžete těšit v neděli navečer.

 

Dalším významným zahraničním hostem bude Leon McCarron a bude mít přednášky hned dvě. Cestovatel ze Severního Irska se proslavil přechodem Rub al-Chálí (Velké arabské pouště), o kterém byl natočen film Into the Empty Quarter, a expedicí, při které prošel Karun, nejdelší íránskou řeku, od pramene k ústí do moře (film The Karun River – from source to sea).
Dále pozvání přijali slovenský filmař Pavol Barabáš, spisovatel Vladimír Plešinger nebo třeba šéfredaktorka časopisu Lidé a Země Lenka Klicperová.

Promítat se bude celý víkend od rána do večera ve třech sálech, festival navíc nabízí opravdu bohatý doprovodný program. Více informací najdete na www.kolemsveta.cz

Zpěvník plný písniček k táboráku

Novinky

Čas večerních táboráků v přírodě je tady a my vám přinášíme nejen vybavení, ale rovnou i zpěvník a slevu na hudební nástroje na e-shopu Music City.

Night shopping na Výstavě stanů

Novinky

Ve středu 17.7. proběhne v pražských Letňanech na Výstavě stanů night shopping s bohatým doprovodným programem a experty k ruce.

Zažij Výstavu stanů jinak

Novinky

Odpoledne plné zábavného programu pro malé i velké outdooráře? 15.8. jsme si pro vás připravili odpoledne plné zábavy na Výstavě stanů. Dorazíte?