Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

ForCamping partnerem závodů Císař Challenge

4camping.cz se stal partnerem závodů Císař Challenge, což je série tří týmových závodů v přírodním víceboji. Akce probíhají v zimě, na jaře a v létě, což určuje celkový ráz každého závodu, jeho umístění a složení disciplín.

 

1. závodem celé série je Císař Winter Challenge, netradiční zimní závod trojic ve štafetovém víceboji. Závodí se v skialpinismu, běhu na lyžích a snowkitingu. Akce se koná 22. února 2014 v Lyžařském středisku Zadní Telnice a v okolí obce Adolfov.

Letošní novinkou je nahrazení závodu v obřím slalomu za atraktivnější okruhový závod ve skialpinismu s hromadným startem. Skialpinista po projetí svého úseku předá štafetu rovnou běžci na lyžích, který poté štafetu předává na poslední úsek snowkiterovi.

Na diváky čeká mj. i atraktivní doprovodný program v podobě exhibičního freestyle závodu pro snowboardisty a lyžaře, těšit se mohou na Red Bull Winter Bar, vyhřívaný stan nebo skvělé speciality z grilu. O hudební kulisu se postarají DJs a po závodě proběhne tradiční afterparty s živou hudbou.

Chcete-li se závodů zúčastnit, ať už jako závodník nebo divák, více informací najdete na stránkách http://www.cisarchallenge.cz, případně si můžete prohlédnout video https://vimeo.com/61235491

 

   

Výstava stanů je tady!

Novinky

Od 31. 5. do 25. 8. 2024 probíhá na Výstavišti v Praze Letňanech v pořadí již 27. Výstava stanů.

Doprava zdarma!!!

Novinky

Od 30. 4.-13. 5. 2024 máte dopravu na DPD výdejní místa ZCELA ZDARMA!

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.