Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Lodě na vodě 2016

ZVEME VÁS NA VÝSTAVU LODĚ NA VODĚ! Osmý ročník ojedinělé výstavy se bude konat 21. až 24.4.2016 a my na něm samozřejmě nemůžeme chybět.

V představách nás – středoevropanů, kteří nemají moře, bývá plavba po moři velmi luxusní a nedosažitelnou záležitostí. Jenže představy a skutečnost se často liší. Výstava Lodě na vodě a dovolená v přírodě 2016 vám ukáže nejnovější trendy v námořní plavbě ať na jachtách, plachetnicích, nebo motorových člunech. Poznáte, že není třeba jezdit k moři, abyste zažili adrenalin z rychlé jízdy po vodní hladině, kdy dívkám vlají vlasy a pánové se stávají ostřílenými mořskými vlky. Právní legislativa dovoluje již i na našich vodních hladinách zažívat fantastické zážitky.

Se vším , co je k tomu potřeba Vás seznámí výstava Lodě na vodě a dovolená v přírodě 2016. Uvidíte plachetnice, jachty, motorové čluny, rybářské lodě, vodní skútry, vodní hračky pro dospělé jako jsou seabob nebo jet surf, lodní příslušenství, technické vychytávky, vybavení pro vodní sporty i pro mariny, kluby, servis a poradenství, chartery, oblečení a módní doplňky.

Zjistíte, kde si můžete udělat zkoušky a získat patřičné doklady, kde si půjčit loď a strávit tak nezapomenutelnou dovolenou a nebo otevřít novou perspektivu trávení volného času „pro malé i velké námořníky…"

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?