Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Pozvánka na festival KOLEM SVĚTA + EXOTIC FOOD FESTIVAL

Cestovatel Karel Wolf vás opět zve na další festival KOLEM SVĚTA 14. - 15. 3. 2020, který se bude konat v PVA EXPO PRAHA. 


Obsah

Na výstavišti v pražských Letňanech současně probíhají veletrhy For Caravan, For Boat a také EXOTIC FOOD FESTIVAL.

 

      

 

Hrdý partner cestovatelského festivalu Kolem Světa

V rámci projektu PODPORUJEME VAŠE SNY pomáháme sportovcům, dobrodruhům a nadšencům plnit jejich sny. Podporujeme také kulturní, sportovní, turistické a cestovatelské akce, stejně jako společensky prospěšné iniciativy skupin i jednotlivců. Více na PODPORUJEME.

Na co se můžete těšit

V rámci festivalu KOLEM SVĚTA se vám opět představí špičkoví fotografové a cestovatelé - Petr Jan Juračka (Cesta kolem světa ve fotografii), Václav Šilha (Mongolsko), Pavel Svoboda (Kyrgyzstán), Jan Březina (Island), Lukáš Langmajer (S karavanem na cestách), Pavlína Wolfová (Barma), Markéta Kutilová (Sýrie), Karel a Jana Wolfovi (Omán s dětmi), Marek Slobodník (Afrika na pionýru), Martin Doleček (Sám na plachetnici kolem světa), a mnoho dalších.

Festival chutí

Už jste ochutnali africké koblihy, mexické burritos, dadar gulung nebo tabouleh s hummusem? Společně budeme ochutnávat dobroty z Mexika, Indonésie, Venezuely, Itálie, Arménie, Gruzie, Vietnamu, Srí Lanky, Španělska nebo Konga. Kuchaři v jednotlivých sekcích opravdu pochází z jednotlivých destinací. Ale nebojte se, nemusíte umět indonésky, španělsky nebo vietnamsky. Obsluha stánku se s vámi vždy domluví jednoduchou a někdy i trochu lámanou češtinou a vy tak zažijete ten správný střet kultur a můžete si třeba vyzkoušet, jak se smlouvá na tržišti ve Vietnamu nebo v Mexiku.

Ani Brno nepřijde zkrátka

Cestovatelský festival KOLEM SVĚTA zavítá poprvé 7. a 8. března do kina Scala v Brně. Oblíbená akce rozšiřuje aktivity, zajímavé osobnosti si můžeme užít v bohatém programu pestrého víkendu. Každý zde najde to své.

Mořeplavec Ruda Krautschneider je výrazný samorost plný lidového moudra. Sličná Lenny pozve na cestování spirituální. Skvělá arabistka Lenka Hrabalová provede Kurdistánem, dojde i na Blízký Východ. Mrazivé zážitky přinese Hynek Adámek a jeho Antarktida, Pavel Svoboda a Severská trilogie a hlavně slovenský Andrej Maťko s návodem na extrémy otužování i vhodnou stravu. Slovenský moderátor Martin Nikodým, který je u našich sousedů podobně populární jako u nás Marek Eben, odhalí 50 nej světa.

Příjemně potěší i pořadatelé akce. Ruda Švaříček promítá Tichomoří, Nový Zéland a Japonsko, Karel Wolf populární Island. Je se opravdu na co těšit! Srdečně zve CK Livingstone.

Užitečné odkazy

Zdroje: kolemsveta.cz

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?

Vybíráme pro vás

6 599  (20 %) od 5 279 

Porovnat

Turistický batoh Zulu Summit 45l

2 999  (50.02 %) 1 499 

Porovnat

1 399  (50.04 %) 699 

Porovnat

3 390  (35.72 %) 2 179 

Porovnat

629  (34.98 %) 409 

Porovnat

Turistický batoh Kilpi Ecrins

4 999  (49.81 %) 2 509 

Porovnat

3 199  (43.76 %) 1 799 

Porovnat

2 599  (71.95 %) od 729 

Porovnat