Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Nová kolekce stanů Outwell Smart Air Polyester

Dánská firma Outwell konečně představila očekávanou novinku pro letošní sezonu – Smart Air Polyester. Těšit se můžeme na nový design i několik vylepšení.

Dánskou firmu Outwell vám určitě nemusíme nijak zdlouhavě představovat. Jedná se o společnost s pověstí dodavatele nejkomfortnějších rodinných stanů, které jsou na našem trhu k dostání, a nám je ctí, že je tato značka jednou z vlajkových lodí Výstavy stanů.

Kolekce nafukovacích stanů Outwell Smart Air Polyester vychází z předchozí řady rodinných nafukovacích stanů Smart Air, má však řadu vylepšení, které určitě oceníte. Tou nejdůležitější z nich je nová technologie nafukování One-go.
Součástí balení všech stanů je pumpa, kterou pouze jednoduše nasadíte na jednostranný vstupní ventil, a stan se nafoukne sám během pár vteřin, aniž byste museli vynaložit nějakou námahu. Nemusíte chodit a přendávat pumpu od jednoho tubusu k druhému! Díky manometru na pumpě navíc nebudete muset řešit ani správný tlak. Ušetřené síly a čas tak můžete využít třeba hraním si s dětmi.

Stany Smart Air Polyester získaly také zcela novou konstrukci, kdy vrchní tubus propojuje všechny ostatní stojné tubusy, což zajišťuje, že je stan celkově stabilní. Navíc díky uzavíracím ventilům se nemůže stát, že by se stan během nějaké nepředvídatelné události poškození úplně vyfouknul. Dá se tak vždy snadno opravit.

V kolekci Smart Air Polyester se Outwell chlubí také materiálem – stany jsou vyráběny z polyesteru Outtex® 6000, který si Outwell nechává speciálně šít pro své stany. Podle jejich vlastních slov se jedná o nejlepší polyester na trhu.
Outwell Easy Pegging System je léty ověřenou stálicí v kolekcích stanů Outwell. Jedná se o velice jednoduchý systém – pro tři druhy uchycení je použito tří typů kolíků.
Všechny stany Smart Air polyester mají také tónovaná okna, která zajistí ochranu před sluníčkem a potřebné soukromí. Navíc v ložnicích najdete tzv. Night Sky Ceiling (noční oblohu na stropě). Ta zajistí kvalitnější spánek díky redukci světla, které do ložnice proniká. To se hodí i ve dne, když si chcete odpočinout - světlo venku vás nebude rušit.

Všechny tyto vychytávky naleznete u stanů řady Smart Air polyester: Hornet XL, Hornet L, Tomcat LP a Tomcat MP, které si již teď můžete objednat na našem e-shopu a na které se můžete těšit na letošní Výstavu stanů.

Můžete se podívat také na anglické video o stanech Smart Air Polyester:

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?