Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Srdcaři

Světem na hlavě, po hlavě, bezhlavě... ale vždycky srdcem! To je motto dalších dobrodruhů, které vám představujeme v rámci projektu PODPORUJEME.


Obsah

Moderátorka Lucie Výborná, režisér Miroslav Náplava, kameramani Ondřej Hošek a Jan Tutoky - to jsou členové týmu, který si říká Srdcaři. Ovšem jak sami říkají, nejsou žádnou uzavřenou komunitou a často do projektu zapojují i své přátele z různých oborů. Přidat se k nim může každý, kdo dělá věci především "srdcem", ať už jako čtenář, divák nebo aktivní přispěvatel.

 

      

 

Hrdý partner projektu SRDCAŘI

V rámci projektu PODPORUJEME VAŠE SNY pomáháme sportovcům, dobrodruhům a nadšencům plnit jejich sny. Podporujeme také kulturní, sportovní, turistické a cestovatelské akce, stejně jako společensky prospěšné iniciativy skupin i jednotlivců. Více na PODPORUJEME.

Projekty

Tým Srdcařů stojí za několika cestovatelskými počiny. Kromě travel magazínu, který vychází 4x ročně, jsou i autory nyní 2 seriálů. V jednom z nich představují zajímavé osobnosti z různých oborů, druhý pojednává o jejich africkém putování.

Travel magazín

Interaktivní magazín Srdcaři pro tablety a chytré telefony. Vychází čtvrtletně a je zdarma. Kromě textů a rozsáhlých fotogalerií od méně i více známých dobrodruhů, je hlavní předností této platformy možnost publikovat i desítky minut dlouhá videa.

Seriál na Stream.cz

Pro známou internetovou televizi natočili Srdcaři seriál o 24 inspirativních lidech, cestovatelích, dobrodruzích a dalších nadšencích. Ti se věnují všem možným oborům lidské činnosti. Najdete mezi nimi speleologa, lovce pytláků, slacklinerku, nevidomého horolezce i mořeplavce.

Seriál Srdcaři v Africe

Osmidílný seriál o vášni k motonomádství a úžasnému koutu planety, k jihu Afriky. Během několikaletého putování se nepostradatelným pátým členem týmu stala dvanáctitunová Manka - obytný náklaďák, v němž český tým najezdil po černém kontinentu během čtyř let postupně 37 000 kilometrů! Cílem natáčení nebyla divoká road movie a polykání kilometrů, ale prožívání příběhů a setkáváni s lidmi. Zároveň to také byla pocta velkým českým cestovatelům Miroslavu Zikmundovi a Jiřímu Hanzelkovi.

Srdcaři na Severu

Nejnovější počin Srdcařů, který jejich cesty povede do Ruské Karélie, Finska, Švédska, Norska a na Island. Natáčení začalo v roce 2018 a jeho konec je plánován na rok 2020. Po celé 3 roky je 4camping.cz partnerem projektu, jehož výsledkem bude 10 dílný seriál pro stanici Prima Zoom a následně i film do kin.

Užitečné odkazy

Zdroje: srdcari.cz, zoom.iprima.cz

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?

Vybíráme pro vás

Kapesní nůž Victorinox Tinker

769 

Porovnat

280  (14.64 %) 239 

Porovnat

Tejpovací páska Camp Climbing Tape

249 

Porovnat

Nafukovací lehátko Intex Economats 59703EU

229  (43.67 %) 129 

Porovnat

Outdoorové nádobí Warg Antila

599  (26.71 %) 439 

Porovnat

1 399  (50.75 %) 689 

Porovnat

Outdoorové nádobí Zulu Pyxis 2l

759  (47.43 %) 399 

Porovnat

2 199  (27.29 %) 1 599 

Porovnat