Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Zavedli jsme pro Vás poštovné zdarma

Léto skončilo a nikomu se už nechce ven. Proto jsme si pro Vás připravili novinku a tou je poštovné zdarma při nákupu nad 4 000 Kč. Teď už nic nebrání tomu, aby jste si své věci nechali zaslat až do domu.

 

 

forcamping
 

Newsletter Praha10.9.2013

Zavedli jsme pro Vás poštovné zdarma.
Léto skončilo a nikomu se už nechce ven. Proto jsme si pro Vás připravili novinku a tou je poštovné zdarma při nákupu nad 4 000 Kč. Teď už nic nebrání tomu, aby jste si své věci nechali zaslat až do domu.


To nejlepší z našich baťohů.

Zamysleli jsme se nad tím, co by se Vám teď mohlo nejvíce hodit a vybrali jsme pro Vás ty nejlepší batohy z kolekce českého výrobce Boll.

Kvalita na prvním místě!

Výroba všech produktů od firmy Boll se řídí třemi základními koncepty:

Prvním konceptem je funkčnost navrhovaného výrobku. Pozornost je zaměřena i na první pohled nepodstatné detaily, které následně ulehčují manipulaci s batohem. Patří sem například i to ze které strany se budou nejlépe rozepínat zipy, jak dlouhé mají být koncovky na jezdcích zipů, jak pevně má elastický popruh stahovat vstup do kapsy, jaká má být správná tvrdost polstrovacích pěn, kam nejlépe připevnit cepín k batohu a mnoho dalších.

Druhým a neméně důležitým konceptem při výrobě batohů je dokonalé anatomické řešení designu. Důraz se vede na správné navrhnutí ergonomického tvaru batohu.

Spolehlivost výrobku je další prioritou na kterou firma Boll hledí. Pro výrobu jsou používány pouze kvalitní materiály. Všechny silně namáhané švy jsou opatřeny několikanásobným prošitím a všechna značně namáhaná místa jsou patřičně zesílena.


Batoh Boll Dire Force
 boll

Batoh klasického vzhledu pro uživatele požadující multifunkční využití a vysokou funkčnost.
Původní cena: 1 295Kč
Sleva: 8 %

Nov
á cena: 1 191 Kč

Další batohy se slevou ZDE
   
 boll
Dostatečně malý pro použití jako cyklistický hydro-batoh a dostatečně velký jako standardní batoh s dokonalou stabilitou, ergonomickým střihem a množstvím kapes. Vylepšený tvar ramenních popruchů. Tento batoh doporučuje tým 4campingu z vlastní zkušenosti.

P
ůvodní cena: 1 395 Kč
Sleva: 8
%
Nov
á cena: 1 283 Kč

Další batohy se slevou ZDE

Batoh Boll Tower 62 + 15
 tower

Batoh Boll Tower 62+15 je lehký trekař a dobrodruh, nabízí optimální objem, vstup do komory ze předu a technické řešení batohu umožňuje jeho využití pro širokou řadu dobrodružných outdoorových aktivit. Z vlastní zkušenosti víme, že batoh dobře sedí i po celodenní tuře a vy se cítíte jako v bavlnce
Původní cena: 3 490 Kč
Sleva:
8 %
Nov
á cena: 3 211 Kč

Další batohy se slevou ZDE

   
 patrol
Děti rostou jako z vody a tak neni divu, že neustále odrůstají ze všeho co nosí a používají. Dětský spacák PATROL firmy BOLL naštěstí do této kategorie nepatří. Když ho pořídíte 3letému dítěti, může si ho vzít na své outdorové dobrodružství i za několik let díky ojedinělému designu umožňující prodloužení délky spacáku o 35cm jednoduše poroste spolu s dítětem!
 

Původní cena: 1 395  Kč
Sleva:
8 %
Nov
á cena: 1 283 Kč

Další spacáky se slevou ZDE

 

banner

Slevy jsme u mnoha produktů nastavili hóóódně vysoko a budeme rádi, když Vám nějaká ta vychytávka za skvělou cenu pomůže zažít další velké dobrodružství! - stany se slevou až 50 % a kempinkový nábytek se slevou až 40%. Stany, nábytek a další výprodejové zboží si můžete objednat až domů nebo si vyzvednout u nás na Palmovce.

Připojte se k nám na Facebooku
Facebook
Výstava stanů a 4Camping.cz

Tento Newsletter byl odeslán na [E-mail Address]. Email Vám byl zaslán jako registrovanému zákazníku Výstavu stanů. Pokud nadále nechcete dostávat novinky emailem, klikněte zde.
 
www.forcamping.cz
www.vystavastanu.cz
 
< /td>

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?