Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

E9 - od lezců pro lezce

Je první značkou zabývající se módou pro lezce. Tato značka, která byla založena v roce 1998 bývalým mistrem světa v boulderingu Maurem Calibanim, využívá extravagantní a unikátní design, který je inspirovaný kreativní energii Maura. Ten využíval oblečení jako prostředek, kterým mohl umělecky projevit. Jako inspiraci využíval především lezení na pískovcových skalách, které se nacházejí v okolí jeho domova.  E9 výrazně ovlivnila lezeckou módu a stala se inspirací i pro mnoho dalších výrobců lezeckého oblečení. Hlavními myšlenkami Maura i značky E9 jsou kreativita, svoboda a odvaha. Značka navíc klade velký důraz na ekologii, proto jsou veškeré výrobky vyrobeny 100% v Itálii s minimálním znečištěním životního prostředí.

Extravagance a unikátní design:

  • E9 je první značka zabývající se módou pro lezce
  • unikátní design – oblečení je uměleckým projevem jeho tvůrců
  • jedinečné barvy speciálně vyvinuty a namíchány v E9
  • stylové potisky s lezeckou tematikou

Ekologie

Značka E9 a její tvůrci cítí velkou odpovědnost vůči ochraně přírody a planety, proto využívají organickou produkci, nepoužívají plastové obaly a vyrábějí v okruhu 30 km, což minimalizuje znečištění z převozu zboží. Hlavními hodnotami této značky jsou kvalita, udržitelnost životního prostředí, obnova a rozvoj lokálního výrobního řetězce.

  • 100% vyrobeno v Itálii – důraz na kvalitu a podpora lokálního průmyslu
  • Přístup 0 km – téměř všechny výrobní procesy se odehrávají v okruhu 30 km od samotné firmy – minimalizace znečištění z převozu zboží
  • Organická produkce – E9 pro svji produkci používá výlučně organicky vyprodukované suroviny
  • Žádné plastové obaly – E9 balí hotové produkty bez použití plastových obalů 
  • E9 je členem EOCA European Outdoor Conservation Association – charitativní organizace na podporu projektů zaměřených na ochranu a obnovu životního prostředí.

100% Made in Italy

E9 si vždy zakládala na domácí produkci “Made in Italy”. Veškeré výrobní procesy probíhají přímo v Itálii, v zemi módy. Pro E9 domácí výroba znamená možnost vybrat si ty nejkvalitnější materiály a využít italskou kreativitou v kombinaci s neustálými inovacemi aby byli zajištěny exkluzivní a unikátní produkty.

Organická bavlna a organický len

Značka E9 používá ve svých produktech pouze organickou bavlnu a organický len. Len je velice komfortní přírodní materiál, jehož pěstování má minimální vliv na životní prostředí. Organický len stejně jako organická bavlna jsou pěstovány metodami šetrnými k životnímu prostředí, tedy s menší spotřebou vody, bez pesticidů a chemických hnojiv.

 



170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.