Fotografie


Není skladem
Alternativy produktu
Informace o produktu
Jednoduchou a rychlou přípravu kvalitní přílohy vám zaručí Brambory ve slaném nálevu od českého výrobce Expres menu. Brambory jsou uvařené do měkka bez slupky. Před konzumací stačí slít slaný nálev a samotné brambory ohřát běžným způsobem.
Hlavní výhody jídla Expres menu:
- snadná a rychlá příprava
- žádné loupání ani krájení
- po ohřátí ihned ke konzumaci
- hotový sterilovaný pokrm
- český výrobek
- neobsahuje alergeny
- počet porcí: 2
- hmotnost 400 g (s nálevem 600 g)
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců od data výroby (viz obal).
Složení: brambory (57%) (400g), voda, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný)
Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny
Tabulka výživových hodnot:
|
Výživová hodnota |
|
na 100 g |
na porci |
|
Energie |
|
338 kj |
810 kj |
|
Bílkoviny |
|
2 g |
5 g |
|
Tuky |
|
0,2 g |
0,5 g |
|
Sacharidy |
|
19,4 g |
50 g |
|
Cukry |
|
1 g |
2,25 g |
|
Sůl |
|
0,5 g |
0,125 g |
Příprava jídla:
Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylijte. Brambory samotné ohřejte obvyklým způsobem.
Parametry
- Značka
- Expres menu
- Hmotnost
- 400 g
- Počet porcí
- 2
- Druhy masa
- Bez masa
- Trvanlivost
- 10 let
- Způsob úpravy
- Sterilované
- Druh kuchyně
- Česká
- Vegetariánské
- Ano
- Bezlepkové
- Ano
- Záruční doba
- 2 roky
- Kód produktu
- 76029916
- EAN
- 8594043791046
- Měrná cena
- 197,50 Kč/1000 g
O výrobci
Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.
EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.
Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.
Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.
Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.








Hodnocení a recenze 100%
100% 1 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)
Ověřený zákazník
30. července 2025