ForCamping s.r.o.

Uživatelská sekce

Přihlásit

Košík

Váš nákupní košík je prázdný. Potřebujete poradit s výběrem? Nakoukněte do poradny nebo nám napište.

Doprava zdarma

1 600 

Věděli jste, že nabízíme dopravu zdarma při objednávce nad 1 600 Kč?

Expres menu Krůtí ragů s fazolemi 600 g

Hotové jídlo

Vyprodáno

Je nám líto, ale produkt Krůtí ragů s fazolemi 600 g je momentálně vyprodaný. Podívejte se níže na výběr podobných produktů, které jsou skladem.

Fotografie

Expres menu Krůtí ragů s fazolemi 600 g

Není skladem

Alternativy produktu

Informace o produktu

Hodně cestujete a nechcete ztrácet drahocenný čas vařením, ale zároveň víte, že poctivá strava je nejen příjemná, ale i důležitá, obzvlášť pokud podáváte vyšší fyzické výkony? Vyzkoušejte jídlo od českého Expres menu! Že jste kasulet ještě nikdy neochutnali? Máte nyní skvělou příležitost, aniž byste musel trávit spoustu času nakupováním surovin, vařením a mytím nádobí.

Hlavní výhody jídla Expres menu:

  • snadná příprava
  • dlouhá doba spotřeby bez nutnosti chlazení
  • poctivě uvařeno a sterilováno do praktického sáčku bez použití konzervantů, barviv a lepku
  • výborná chuť
  • neobsahuje lepek
  • vyrobeno z geneticky nemodifikovaných surovin
  • počet porcí: 2

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 10 let od data výroby (viz obal).

Složení: bílé fazole, kuřecí spodní stehno 2 ks, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák), rajský protlak (voda, rajčatový protlak, cukr, sůl), cibule, vepřová klobása (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), uzená slanina (vepřové sádlo), řepkový olej, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), paprika mletá, pepř mletý, kmín.

Informace pro alergiky: výrobek obsahuje celer.

 

Tabulka výživových hodnot:

Výživová hodnota

 

na 100 g

na porci

Energie

 

832 kJ

4992 kJ

Bílkoviny

 

11,3 g

67,8 g

Tuky

 

11,4 g

68,4 g

Sacharidy

 

15,0 g

90 g

Cukry

 

2,7 g

16,2 g

Sůl

 

1,5 g

9 g

Příprava jídla:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700 W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.

Příprava jídla v rychlovarné konvici (cz):

Parametry
Značka
Expres menu
Hmotnost
600 g
Počet porcí
2
Druhy masa
Vepřové / Ryby a drůbež
Trvanlivost
10 let
Způsob úpravy
Sterilované
Vegetariánské
Ne
Bezlepkové
Ano
Záruční doba
2 roky
Kód produktu
76026312
EAN
8594043792623
Měrná cena
331,67 /1000 g
Hodnocení a recenze 90%

90% 2 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)

spokojný

Ověřený zákazník

5. července 2019

vše ok

Ověřený zákazník

11. června 2025

O výrobci

Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.

EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.

Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.

Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.

Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.

Více o výrobci