ForCamping s.r.o.

Uživatelská sekce

Přihlásit

Košík

Váš nákupní košík je prázdný. Potřebujete poradit s výběrem? Nakoukněte do poradny nebo nám napište.

Doprava zdarma

1 600 

Věděli jste, že nabízíme dopravu zdarma při objednávce nad 1 600 Kč?

Expres menu Koprovka s vejci (2 porce)

Hotové jídlo

Jemná smetanová omáčka se sterilovaným koprem a třemi vařenými vejci od českého výrobce Expres Menu si můžete snadno ohřát doma, tak i na výletě nebo dovolené.

Dostupnost

Skladem
Kdy zboží dostanu?

149 

Dárek nevyhovuje?Výměna nevhodného dárku do 15. ledna

  • Už zítra můžete mít Produkty uvedené skladem odesíláme ihned
  • Vyzkoušení na prodejně Objednejte si na prodejny víc variant a zkuste si je!
  • 6x v řadě vítěz ShopRoku99 % zákazníků nás doporučuje.

Fotografie

Fotografie

Informace o produktu

Hodně cestujete a nechcete ztrácet drahocenný čas vařením, ale zároveň víte, že poctivá strava je nejen příjemná, ale i důležitá, obzvlášť pokud podáváte vyšší fyzické výkony? Vyzkoušejte jídlo od české značky Expres menu! Jemná smetanová omáčka se sterilovaným koprem a třemi vařenými vejci od českého výrobce Expres Menu si můžete snadno ohřát doma, tak i na výletě nebo dovolené.

Hlavní výhody jídla Expres menu:

  • snadná příprava
  • hmotnost 600 g
  • dlouhá doba spotřeby bez nutnosti chlazení
  • poctivě uvařeno a sterilováno do praktických nádob bez použití konzervantů, barviv a lepku
  • výborná chuť
  • neobsahuje lepek
  • trvanlivost až 40 měsíců
  • vyrobeno z geneticky nemodifikovaných surovin
  • počet porcí: 2

Složení: mléko, voda, smetana, cukr řepný, vejce (11%), řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, máslo, kopr sterilovaný (3%) (voda, kopr, ocet kvasný, cukr, sůl), ocet kvasný, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný).

Informace pro alergiky: mléko, smetana, vejce, máslo.

Tabulka výživových hodnot:

Výživová hodnota

na 100 g

Energická hodnota

650 kJ / 155 kcal

Nasycené mastné kyseliny 3,7 g

Bílkoviny

6,3 g

Tuky

9,3 g

Sacharidy

11,3 g

Cukry

6,4 g

Sůl

0,68 g

Příprava jídla:

1) V mikrovlnné troubě - uvolněte fólii na protilehlých stranách misky
a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé.
2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku přibližně na 10 minut do trouby nastavené maximálně na 130°C. Odstraňte z ohřátého jídla fólii a můžete pokrm přendat na talíř nebo konzumovat přímo z misky.
3) Ve vodní lázni - uzavřenou misku vložte cca na 15 minut do hrnce s vařící vodou.
Odstraňte z ohřátého jídla fólii a můžete pokrm přendat na talíř nebo konzumovat přímo z misky.

Parametry
Značka
Expres menu
Hmotnost
600 g
Počet porcí
2
Druhy masa
Bez masa
Trvanlivost
3 roky
Způsob úpravy
Sterilované
Druh kuchyně
Česká
Vegetariánské
Ano
Bezlepkové
Ano
Záruční doba
2 roky
Kód produktu
76033340
EAN
8594043791923
Hodnocení a recenze 95%

95% 4 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)

Omáčka taková normální, nic extra.

Ověřený zákazník

2. září 2024

Chutné

Ověřený zákazník

14. ledna 2024

Chutné

Ověřený zákazník

4. prosince 2022

Ověřený zákazník

15. září 2025

O výrobci

Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.

EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.

Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.

Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.

Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.

Více o výrobci

Další alternativy