Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
V jídle Trenčanský párek s fazolí od Veseka se snoubí lahodný párek a chutně ochucená omáčka s fazolemi. Zahraniční kuchyně se v mžiku ocitne na vašem talíři.
Společnost Veseko se zabývá zpracováním kvalitního vepřového a hovězího masa. Vyrábí konzervovaná hotová jídla s vysokým obsahem masa, kvalitní masové konzervy a vepřové paštiky v alu obalech. Výroba začala v roce 1956 v továrně ve Velkém Šenově.
Lahodné jídlo Veseko, které je připravené k ohřátí a okamžité konzumaci. Nemusíte už myslet na další přísady a rychle si tak dopřát večeři po náročném čundru nebo celém dni na břehu řeky.
Složení: 30 % fazole bílá, pitná voda, 20% vepřový párek (83% vepřové maso, pitná voda, jedlá sůl, dextróza, stabilizátory: citronany sodné, difosforečnany; koření, aromata, extrakty koření, antioxidant: erythorban sodný; konzervant: dusitan sodný), rajčatový protlak, cibule, cukr, pšeničná mouka, směs koření a bylinek (paprika, česnek, nové koření), solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; zahušťovadlo: guma guar; sušené mléko, extrakt koření (paprika, chilli).
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnost
|
400 g |
Druhy masa
|
Vepřové |
Způsob úpravy
|
Konzerva |
Vegetariánské
|
Ne |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594170981327 |