Fotografie


Není skladem
Alternativy produktu
Informace o produktu
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem. kompletní menu se skládá z hotového jídla s přílohou ve dvou samostatných sáčcích.
Složení
jasmínová rýže (40 %), tofu bílé (12,8 %) (sója, mořská sůl Nigari), lilek, cibule, kokosové mléko sušené (dehydratovaný extrakt z dužiny BIO kokosových ořechů 97,5 %, BIO maltodextrin 2 %, BIO arabská guma 0,5 %), třtinový cukr, kari pasta žlutá (2,5 %) (20 % sušené červené chilli, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, galanga, kurkuma, skořice, muškátový květ, koriandr, kmín), limetková šťáva, rýžová mouka, kukuřičná mouka, olej řepkový, koriandr, sezamový olej, sůl kamenná, bazalka
Nutriční hodnoty na 100 g:
| Energetická hodnota kJ: | 601 |
|---|---|
| Energetická hodnota kcal: | 143 |
| Tuky: | 4,8 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 3,2 g |
| Sacharidy: | 21,0 g |
| z toho cukry: | 3,9 g |
| Bílkoviny: | 3,7 g |
| Vláknina: | 0,9 g |
| Sůl: | 0,8 g |
Parametry
- Značka
- Expres menu
- Hmotnost
- 500 g
- Počet porcí
- 1
- Druhy masa
- Bez masa
- Trvanlivost
- 2 roky
- Způsob úpravy
- Sterilované
- Druh kuchyně
- Indická
- Vegetariánské
- Ano
- Bezlepkové
- Ano
- Záruční doba
- 2 roky
- EAN
- 8594043795792
- Měrná cena
- 298,00 Kč/1000 g
O výrobci
Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.
EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.
Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.
Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.
Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.















Hodnocení a recenze 100%
100% 1 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)
Ověřený zákazník
25. srpna 2024