ForCamping s.r.o.

Uživatelská sekce

Přihlásit

Košík

Váš nákupní košík je prázdný. Potřebujete poradit s výběrem? Nakoukněte do poradny nebo nám napište.

Doprava zdarma

1 600 

Věděli jste, že nabízíme dopravu zdarma při objednávce nad 1 600 Kč?

Expres menu Španělský ptáček 600 g

Hotové jídlo

Lahodný Španělský ptáček od výrobce Expres menu je vyroben z nejkvalitnějších surovin, bez konzervantů, barviv a lepku.

Dostupnost

Skladem
Kdy zboží dostanu?

279 

Dárek nevyhovuje?Výměna nevhodného dárku do 15. ledna

  • Už zítra můžete mít Produkty uvedené skladem odesíláme ihned
  • Vyzkoušení na prodejně Objednejte si na prodejny víc variant a zkuste si je!
  • 6x v řadě vítěz ShopRoku99 % zákazníků nás doporučuje.

Fotografie

Fotografie

Informace o produktu

Pokrmy od výrobce Expres menu se hodí nejen na výlety či do kempů, ale i na náročné dny, kdy nemáte čas vařit, ale přesto si chcete dopřát kvalitní a chutné jídlo. Poctivý hovězí plátek je potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka.

Hlavní výhody jídla Expres menu:

  • snadná příprava
  • dlouhá doba spotřeby bez nutnosti chlazení (skladování +1 až +30°C)
  • delikátní chuť
  • bez přílohy
  • poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů a barviv
  • vyrobeno z geneticky nemodifikovaných surovin
  • počet porcí: 2
  • obsah: maso 130 g, celkem 600 g
  • bez lepku

Složení: hovězí maso zadní (31%), pitná voda, cibule, okurky (okurky, pitná voda, ocet kvasný, kuchyňská sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), slunečnicový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, vejce, slanina, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný líh, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), sůl, mletý pepř

Informace pro alergiky: výrobek obsahuje hořčici a vejce

 

Tabulka výživových hodnot:

Výživová hodnota

na 100 g

Energická hodnota

466,4 kJ / 111 kcal

Tuky 7 g

Nasycené mastné kyseliny

1,74 g

Sacharidy

3 g

Cukry

0,4 g

Bílkoviny

9,2 g

Sůl

0,9 g

Příprava jídla:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.

Příprava jídla v rychlovarné konvici (cz):

Parametry
Značka
Expres menu
Hmotnost
600 g
Počet porcí
2
Druhy masa
Hovězí
Trvanlivost
10 let
Způsob úpravy
Sterilované
Druh kuchyně
Česká
Vegetariánské
Ne
Bezlepkové
Ano
Záruční doba
2 roky
Kód produktu
76010908
EAN
8594043790216
Hodnocení a recenze 98%

98% 6 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)

Velmi chutné
Vhodné na cestování
Rychlá příprava

Ověřený zákazník

9. května 2019

Dobrá chuť omáčky a výborné závitky

Ověřený zákazník

14. července 2025

Mám vyzkoušeno! Skvělé jídlo :-)

Ověřený zákazník

22. listopadu 2025

výborné, kupujeme opakovaně

Ověřený zákazník

15. listopadu 2021

O výrobci

Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.

EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.

Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.

Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.

Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.

Více o výrobci

Další alternativy