Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
⭐ Pořiďte outodoor a camping vybavení Zulu 🐘 až o 55 % levněji ➜
Právě dorazily! 🎉 Objevte naše novinky a kód: NEW12 🌸
🌻 Obujte se do jara s naší nejširší nabídkou bot – 59 značek, 1700 modelů! 🥾
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Pesto ze Sušených rajčat můžete využít na několik způsobů. Ať už namazat jen na chleba nebo si z ní udělat omáčku k těstovinám nebo jiným přílohám.
Na Italské farmě je značka vyrábějící ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Nabízí nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
Silná chuť rajčat, sušených na slunci, mandle a olivový olej. Tři ingredience pro dokonalost na talíři to vše má Pesto ze Sušených rajčat od výrobce Na italské farmě. Ideální jako základ omáček, na těstoviny nebo i jen tak na chleba.
Složení: sušená italská rajčata z regionu Ligurie 60 %, olivový olej 30 %, mandle 9 %, sůl.
Skladujte v suchém a temném místě, při teplotě do 20 °C
Po otevření spotřebujte do několika dní
Značka | Na Italské farmě |
---|---|
Hmotnost
|
155 g |
Druhy masa
|
Bez masa |
Vegetariánské
|
Ano |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76033358 |
EAN: | 0745114993816 |
129 Kč
129 Kč
129 Kč
159 Kč
(18.87 %)
129 Kč
139 Kč
119 Kč
119 Kč
119 Kč
399 Kč
(25.06 %)
299 Kč
182 Kč
(18.13 %)
149 Kč
250 Kč
(28.4 %)
179 Kč
100 Kč
(11 %)
89 Kč
549 Kč
(9.11 %)
499 Kč
1 690 Kč
(20.18 %)
1 349 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.