Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Ať už vaříte pod stanem, doma nebo na koleji, vždy využijete sadu praktického kuchyňského náčiní vhodného i na keramické či teflonové povrchy.
Je dobře známo, že státy Beneluxu a Dánsko patří mezi nejvíce cestující národy Evropy. Není proto divu, že právě v tomto prostředí karavanových a stanových národů vznikla společnost, které se díky léty nabraným zkušenostem úspěšně daří bořit mýty o nepohodlném pobytu v kempech a ve stanu. U žádného z jejich stanů nemusíte při vstupu sklonit hlavu, v žádném spacím pytli se nebudete cítit jinak než doma pod peřinou. To je něco, co jiné firmy nenabízí.
Sada kuchyňského náčiní Outwel Adana obsahuje metlu, servírovací lžíci, naběračku na těstoviny, děrovanou lopatku, naběračku a struhadlo válcovítého tvaru, které může zaroveň posloužit i jako stojánek pro uložení jednotlivých kusů náčiní. Nylonový materiál pracovních částí dovoluje použít sadu i pro přípravu pokrmů v nádobách s teflonovým či keramickým povrchem. Pestré barvy rukojetí a kvalitní zpracování oceníte nejen při prázdninovém vaření v kempu, ale během celého roku.
Značka | Outwell |
---|---|
Produktová řada | Adana Utensil |
Materiál
|
nylon / TPR |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76012885 |
EAN: | 5709388070067 |
699 Kč
(10.01 %)
629 Kč
580 Kč
(10.52 %)
519 Kč
570 Kč
(26.49 %)
od 419 Kč
299 Kč
(23.41 %)
229 Kč
1 420 Kč
2 020 Kč
(19.85 %)
1 619 Kč
2 780 Kč
(19.1 %)
2 249 Kč
6 079 Kč
(16.43 %)
5 080 Kč
910 Kč
(26.48 %)
669 Kč
329 Kč
510 Kč
(15.88 %)
429 Kč
2 870 Kč
(26.17 %)
2 119 Kč
5 489 Kč
(10.02 %)
4 939 Kč
3 489 Kč
(10.03 %)
3 139 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.