Jaká je nejlepší ocel na nože?
Poradna
Otázka, na kterou neexistuje jednoduchá odpověď. Výběr nejlepší oceli pro váš nůž je totiž hledáním kompromisu mezi trochu protichůdnými vlastnostmi. Na co si tedy dát pozor?
Nůž N°113 Sweet pop od společnosti Opinel, disponuje jemně zoubkovaným ostřím pro krájení rajčat, vařených vajec nebo kiwi.
Nože Opinel jsou jednoduché a robustní, ale přesto za přívětivou cenu. Zavírací kapesní nože se střenkou z bukového dřeva jsou vyráběné od roku 1890 ve f rancouzském měs tě Saint-Jean-de-Maurienne v o blasti Savojska. Sídlem firmy a výroby je od roku 1973 fran couzské město Chambéry.
Kvalitní francouzské nože Opinel, které se vyrábějí tradičním způsobem v Chambéry v Sa vojských alpách. Vyznačují se vynikající kvalitou řemeslného zpracování. Čepel je vyrobena z jedné z nejkvalitnějších švédských nerezových ocelí – Sandvik, která je vyhlášena pro svou odolnost a trvanlivost ostří. Střenka je vyrobena z jednoho kusu habrového dřeva. Díky silné vrstvě laku vám společnost zaručuje zvýšenou odolnost. Čepel je ke střence připevněna pevnými nýty.
Značka | Opinel |
---|---|
Materiál:
|
nerezová ocel |
Délka čepele
|
10 cm |
Materiál čepele:
|
ocel Sandvik 12C27 |
Barva
|
fialová |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76006519 |
EAN: |