Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Campingaz

V roce 1949 tři inženýři z Lyonu přišli na nápad, jak zaplnit velkou skulinu na poválečném trhu výrobků pro volný čas. A tak se zrodil první vařič na butanovou lahev 901. Nápad se rychle ujal a roku 1951 Campingaz zavedl celosvětový program výměnné sítě butanových lahví. Tímto programem všichni cestovatelé konečně získali úplnou svobodu a nezávislost. Nyní mohli turisté téměř kdekoliv na světě vyměnit svoji prázdnou láhev za plnou.

Nyní najdeme v nabídce grily, vařiče, kartuše, nádobí, chladničky, matrace, pumpy, lampy, toalety, toaletní papír, dezinfekční a čisticí prostředky.

Legendární vařič Bleuet byl poprvé představen v roce 1956. Následující čtyři desítky let Campingaz dále dodával stále nové „chytré“ výrobky, které jsou dodnes zárukou pohodlí, a na které se při pobytu v přírodě lze plně spolehnout. Campingaz je věrný filosofii - pomáhat vám příjemně strávit volné chvíle kdekoliv a kdykoliv budete chtít.

Společnost byla založena v roce 1992 francouzskými akcionáři – společností Application des gaz (ADG), která vlastnila celosvětově značku Campingaz. Stěžejním prodejním programem v tomto období byly plynové spotřebiče. V rámci akvizice v roce 1996 došlo ke sloučení společnosti ADG s americkou společností Sunbeam, která byla v té době vlastníkem více značek. Byla mezi nimi i značka Coleman, celosvětová jednička v outdoorovém vybavení. Značka Sevylor se připojila v roce 2008 v rámci celosvětové akvizice, sortiment se tak rozšířil o nafukovací čluny a lodě.

Nalezené produkty: 53