Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kolekce stanů Outwell Encounter Collection

Kolekce stanů Outwell Encounter Collection pro rok 2021 představuje lehké a kompaktní stany, které jsou ideální volbou na víkendové stanování nebo na krátký odpočinek v přírodě. Skvěle technické provedení, vydařený design a kvalitní materiál Outtex® 3000 Select vás spolehlivě ochrání před nepříznivým počasím. V kolekci se nachází celkem 10 stanů, mezi kterými si vybere opravdu každý, ať už jste mladý pár, rodina nebo skupina přátel.

2021

Stany v kolekci Encounter se staví snadno a rychle, a to díky konstrukci Duratec Flex System, která je tvořena pruty z kvalitního sklolaminátu, který nabízí vyvážený poměr mezi pevností a hmotností. Pruty ve sbaleném stavu nezaberou mnoho místa, což oceníte vždy, když řešíte každý centimetr. Dostatek světla poskytnou velká ztmavená okna a do šedých tónů laděné stropy. Stany z této kolekce dále nabízejí široké vstupní otvory s moskytiérou, prostorné ztmavené ložnice pro 2-5 osob a vynikající ventilaci.

Inovace a věnování pozornosti důležitým detailům jsou patrné ve všech směrech. Ať už to jsou ztmavené ložnice, závěsy na oknech, bouřkové ukotvení, podlepené švy nebo odnímatelná voděodolná podlážka se zvýšenými stěnami. Samozřejmostí je praktický obal, který vám usnadní přenášení. 

Z této kolekce pro rok 2021 nabízíme stany: Cloud 2Cloud 3Cloud 4Cloud 5, Cloud 5 Plus, Earth 2Earth 3Earth 4Earth 5Dash 4Dash 5

2022

Všechny stan z této kolekce se pro tento rok dočkala nové barvy. Modely Earth a Dash se poté dočkali inovace v podobě ventilačního panelu, který je nyní nastavitelný. Díky této inovaci lze lépe měnit teplotu a proudění vzduchu uvnitř stanu.

Z této kolekce pro rok 2022 nabízíme stany: Cloud 2Cloud 3Cloud 4, Cloud 5, Cloud 5 PlusEarth 2Earth 3Earth 4Earth 5Dash 4Dash 5

2024

Kolekce se rozrostla o 2 šikovně rozvržené stany (Sky), které zaujmou širokým přístřeškem nad vchodem, moskytiérou a prostornou předsíní, do které lze pro maximální komfort pořídit i příjemný koberec.

Z této kolekce pro rok 2024 nabízíme stany: Sky 4, Sky 6, Cloud 2Cloud 3Cloud 4, Cloud 5, Cloud 5 PlusEarth 2Earth 3Earth 4Earth 5,

 

Jak vybrat správnou velikost bot

Dodatečné informace k produktům

Jak na výběr správné velikosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikace dle normy EN 13537

Dodatečné informace k produktům

Údržba a praktické rady Zulu

Dodatečné informace k produktům