Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Proč vybrat právě DOCA 75000?

 

VHODNÁ NA DLOUHÉ CESTOVÁNÍ

Tento produkt je stvořený k pořádnému cestování! Prakticky nepotřebujete žádnou další energii - DOCA 75000 si s těmito starostmi bez problému poradí a vy se tak vyhnete neustálemu nervování kvůli nedostatečné energii, ať už jste kdelikov - na pláži, v pralese či zrovna na cestě.

RYCHLÉ OPĚTOVNÉ NABITÍ 

Je to skoro k neuvěření, ale tuhle pecku nabijete s naším speciálním kabelem za neuvěřitelných 5 hodin! Co víc by si mohl cestovatel přát? :) než se vyspíte, už se na vás bude opět smát v plné své síle.

UNIVERZÁLNÍ ZÁSUVKA

Evropský, americký či australský adaptér? I od těchto starostí vám DOCA 75000 nadobro pomůže! Do univerzální zásuvky budete schopni strčit cokoliv!

SILNÉ SVÍTILNY PRO KAŽDOU SITUACI

DOCA 75000 disponuje velmi silnou 10W svítilnou po boku a 8W svítilnou v přední časti, která je vhodná při pohybování - obě se dají libovolně ztlumovat. Tím si zajistíte nejvyšší komfort, ať už jste kdekoliv!

PORADÍ SI TÉMĚŘ S KAŽDÝM ZAŘÍZENÍM

Téměř na vše, na co si při cestování vzpomenete si můžete rovnou zapojit do zařízení DOCA 75000 - ať už je to telefon, notebook nebo třeba i vařič. Jen pozor na limity, které jsou popsány v manuálu (např. 500W omezení). Zařízení má pouze pasivní chlazení a pro bezpečnost je nutné dodržovat stanovéná doporučení.

STARTOVÁNÍ AUT

Dostali jste se do situace, kdy auto nejede a jste mimo signál? Se zařízením DOCA 75000 se ani v tomto momentě nebudete muset dlouho stresovat! Stačí zapojit startovací kabely, zapnout powerbanku a nastartovat! Prostě se za pár minut rozjedete znova! :) Celkově to zvládne během jednoho cyklu až 90x s auty do objemu 6000CC.

JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ

Otočit knoflík a zastrčit kabel zvládne i technický neznalec - ovládání DOCA 75000 je velmi jednoduché a zvládne to opravdu každý!

DIGITÁLNÍ DISPLAY

Za každé situace budete vědět, zda si ještě můžete dopřát hodně energie či doopravdy začít hledat zásuvku :) K tomu vám pomůže digitální display s odhadem zbývající energie.

BRAŠNA PŘES RAMENO

 A tohle je už jen malý bonus, ale velká výhoda pro vás! Samotná powerbanka váží méně, než 3kg. S touto brašnou jí zvládne pohodně přenášet i malé dítě!

Jak vybrat správnou velikost bot

Dodatečné informace k produktům

Jak na výběr správné velikosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikace dle normy EN 13537

Dodatečné informace k produktům

Údržba a praktické rady Zulu

Dodatečné informace k produktům