Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Usušil & syn

Příběh o tom, jak jsme opustili práci a začali sušit maso  

Naše cesta začala dlouho před vznikem samotné společnosti, díky které můžeme nyní posílat naše sušené maso spokojeným zákazníkům. Pár měsíců před koncem roku 2015 jsme si přivezli ze zámoří nadšení vyzkoušet si sami usušit maso a o pár měsíců později jsme již vezli první várku na silvestrovskou oslavu, kde se po první ochutnávce jednoduše zaprášilo.

Tehdy nás poprvé napadlo, že by bylo úžasné se jednou výrobou Jerky živit. Postupně jsme tedy začali vyrábět více a ujišťovali se, že chuť našeho masa je naprostou většinou našich přátel přijímána s velkým nadšením. Nakonec jsme v půlce roku 2017 sebrali odvahu a definitivně skočili po hlavě do kolotoče všech nutných formalit, testování produktů, přípravy balení, podoby sáčků atd.

Od začátku jsme věděli, že chceme na český trh přinést něco speciálního, co tu není k dispozici. Prémiový produkt z nejlepšího masa, naložený v naší vlastní extra tajné marinádě. Důležité pro nás také bylo, abychom dokázali vyrobit 100% přírodní produkt bez chemie. Naše filosofie je dělat Jerky ručně a poctivě v malých várkách. Vyrábět tak, jak jsme to celou dobu dělali pro sebe a své kamarády.

Dobrou chuť, kamarádi!​
Honza „Usušil & syn” Pavel

Jak vybrat správnou velikost bot

Dodatečné informace k produktům

Jak na výběr správné velikosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikace dle normy EN 13537

Dodatečné informace k produktům

Údržba a praktické rady Zulu

Dodatečné informace k produktům