Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Křížem krážem

Křížem krážem Evropou - 4. díl: Bahenní koupel

Křížem krážem

Růženka a Michal pokračují na své cestě po Rumunsku. V dnešním díle vás vezmou například na Sonské pyramidy nebo na pevnost Fagaras. 

Křížem krážem Evropou - 3. díl: Rumunský med a krávy

Křížem krážem

Dobrodružství Růženky a Michala pokračuje. V třetím díle vás vezmou do ledové jeskyně Scarisoara, solného dolu Salina Turda a ochutnají speciální rumunský med. 

Křížem krážem Evropou - 2. díl: Ze Slovenska do Rumunska

Křížem krážem

Jak pokračuje cesta Evropou? Michal a Růženka vás opět vezmou na ty nejzajímavější místa. Tentokrát ochutnají slovenské langoše, neobejdou se bez maďarského repelentu a cílová rovinka tohoto dílu bude až v Rumunsku. Nalaďte se na jízdu na motorkách!

Křížem krážem Evropou - 1. díl: Volným pádem za dobrodružstvím

Křížem krážem

V prvním díle Křížem krážem Evropou se podíváme do Polska a Slovenska, kde budou Michal s Růženkou překonávat první nástrahy cestování na motorce. 

Křížem krážem Evropou

Křížem krážem

Michal a Růženka vyrážejí opět na cesty objevovat netradiční místa a krásy přírody. Tentokrát ovšem jedou křížem krážem Evropou! 

Křížem krážem Českem - speciál: Cesta kolem Československa

Křížem krážem

Léto pomalu končí a nás čeká poslední díl série Křížem krážem Českem. Michal s Růženkou se rozloučí trochu netradičně - spolu s dalšími motorkáři se vydají na část cesty kolem Československa.

Křížem krážem Českem: Za krásami Jeseníků

Křížem krážem

Krásy Jeseníku budeme objevovat v dalším díle série Křížem krážem Českem. Michal s Růženkou nás dnes vezmou na zříceninu, sopku, přehradu i do podzemí.

Křížem krážem Českem: Příroda v okolí Hlinska

Křížem krážem

Prázdninové putování Českem pokračuje. S Michalem a Růžou v dnešním díle projedeme křížem krážem malebné okolí Hlinska.

Křížem krážem Českem: Jižní Čechy

Křížem krážem

Dnes se s Michalem a Růženkou vydáme objevovat krásy jižních Čech. Navštívíme Makovou horu, Solenickou podkovu, hrad Zvíkov i temnou minulostí poznamenaný Žďákovský most.

Křížem krážem Českem: České Švýcarsko

Křížem krážem

Malá pevnost Terezín, Střekovská vyhlídka, Tiské stěny, Vlčí jezero nebo třeba Edmundova soutěska, to jsou další místa, která Michal s Růženkou projeli křížem krážem.

Křížem krážem Českem: Cesta podél Labe

Křížem krážem

Kaktusová stráň, písečný přesyp, národopisné muzeum i město Nymburk - to vše a možná i něco navíc viděli Michal s Růženkou na svém putování kolem řeky Labe.

Křížem krážem Českem: Od hradu Hazmburk až po Ústí nad Labem

Křížem krážem

Dnes projedeme Křížem krážem okolí Ústí nad Labem. Michal s Růženkou nás vezmou k vodopádům, na zříceniny hradů, zámek i krásnou vyhlídku.