Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Alpenverein do konce roku zdarma

Alpenverein není jen pojištění, pečuje o horské stezky, chaty a životní prostředí v Alpách, vzdělává instruktory, pracuje s mládeží a svým členům nabízí řadu výhod, které mají nově registrovaní do konce roku zdarma!


Obsah

Registrujte se od 1. září na rok 2021 a po zbytek letošního roku můžete využívat všechny členské výhody včetně pojištění ZDARMA. To se týká i dětí, které neplatí žádné členské poplatky, jsou-li platnými členy Alpenvereinu jejich rodiče.

 

      

 

Hrdý partner Alpenverein - OEAV.CZ

V rámci projektu PODPORUJEME VAŠE SNY pomáháme sportovcům, dobrodruhům a nadšencům plnit jejich sny. Podporujeme také kulturní, sportovní, turistické a cestovatelské akce, stejně jako společensky prospěšné iniciativy skupin i jednotlivců. Více na PODPORUJEME.

Tato každoroční akce se vztahuje na všechny zájemce, kteří členství na r. 2020 neměli sjednáno. To znamená i ty, kteří členy Alpenvereinu již byli, ale členství si na letošní rok neprodlužovali.

 

   

  

 

Exkluzivní sleva 7 % na nákup zboží v e-shopu 4camping.cz pro držitele členské karty Alpenverein OEAV.CZ na rok 2020

Staňte se členem Alpenverein OEAV.CZ a získejte tak po celý rok 2020 exkluzivní slevu 7 % na nákup v e-shopu 4camping.cz.

Sleva se vztahuje na veškeré, i zlevněné, zboží a zboží ve výprodejích.

Je to jednoduché - v prvním kroku objednávky zadejte slevový kód Alpv20. Do poznámky pak uveďte vaše členské číslo. Sleva vám bude automaticky odečtena.

 

Užitečné odkazy

Zdroje: unsplash.comoeav.cz

Zpěvník plný písniček k táboráku

Novinky

Čas večerních táboráků v přírodě je tady a my vám přinášíme nejen vybavení, ale rovnou i zpěvník a slevu na hudební nástroje na e-shopu Music City.

Night shopping na Výstavě stanů

Novinky

Ve středu 17.7. proběhne v pražských Letňanech na Výstavě stanů night shopping s bohatým doprovodným programem a experty k ruce.

Zažij Výstavu stanů jinak

Novinky

Odpoledne plné zábavného programu pro malé i velké outdooráře? 15.8. jsme si pro vás připravili odpoledne plné zábavy na Výstavě stanů. Dorazíte?

Vybíráme pro vás

Řemínek s přezkou Yate Řemínek s přezkou Yate

40  (2.5 %) 39 

Porovnat

Kapesní nůž Victorinox Tinker

769 

Porovnat

Tejpovací páska Camp Climbing Tape

249  (8.03 %) od 229 

Porovnat

Chladivý ručník Zulu Cool Towel

159  (44.03 %) 89 

Porovnat

699  (22.89 %) 539 

Porovnat

250  (20.4 %) 199 

Porovnat

Nafukovací lehátko Intex Economats 59703EU

229  (56.77 %) 99 

Porovnat