Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Skitouring - nová nápaditá zimní kolekce 2019

Představujeme vám nejnovější sérii oblečení od NORTHFINDER®, která je určena pro všechny milovníky zimních sportů. Exkluzivně pouze na 4camping.cz!

Firma Northfinder vytvořila ucelenou, svým designem nezaměnitelnou kolekci Skitouring, která je postavena na nejkvalitnějších materiálech od Polartec®, Primaloft® nebo Cordura®. Při navrhování byly zúročeny všechny zkušenosti s dosavadní výrobou hybridních bund a mezi zákazníky velmi oblíbených outdoorových kalhot.

Základními požadavky se staly pohybový komfort a prodyšnost v kombinaci se zónovou ochranou před chladem a vlhkostí. Následně doplněné o nastavitelné prvky, elastické manžety, odvětrávací zóny, odolné materiály na namáhaná místa a kapsy pro stoupací pásy.

Každý kousek oblečení z této série nabízí zvláštní vlastnosti. Reaguje na jednotlivé fáze pohybové aktivity, ve kterých se kladou různé požadavky na funkčnost oblečení.

Celý sortiment Skitouring můžete nyní zakoupit pouze na 4camping.cz, oficiálně bude tato kolekce na trh uvedena až na podzim 2019!

Kolekce Skitouring zahrnuje 3 řady, jejichž představení najdete níže:

  • Light line 
  • Middle line
  • Warm line

Light line

Představuje základní oblečení do nenáročného počasí. Je definováno nízkou hmotností, elastičností, prodyšností a materiály odolnými proti vlhkosti a větru. Lehké technické kalhoty z PowerStrech PRO od Polartec® se spolu s bundou ze stejného materiálu hodí zejména pro výstupovou fázi. Jejich použití je však mnohem univerzálnější. Oceníte je také při běhu v chladném počasí, na běžkách nebo při pohybu na sněžnicích.

Middle line

Pokud teplota klesne, ale chuť užít si zasněženou přírodu zůstane, je skvělou volbou zateplená vesta se syntetickou izolací Primaloft® ECO s nepřekonatelnými parametry v udržování tepelného komfortu sportovce. Nebo zateplené technické krátké kalhoty s izolacíPrimaloft® ECO, či sukně pro dámy ze stejného materiálu, které v chladném počasí slouží jako alternativní izolační vrstva. Při sjezdu chrání lyžaře před chladem právě v zónách, kde se tvoří pot.

Warm line

Řada pro ty, kteří se i přes skutečně chladné počasí vydají na túru. Ocení silnější, velmi pohodlné kalhoty s ochrannou zónou, s 2,5-vrstvou membránou na stehnech, tvarovanými koleny a otěruvzdorným materiálem od Cordura®. Hrubší bunda s izolací Primaloft® ECO efektivně reguluje teplotu a vnitřní vlhkost i v těch nejextrémnějších podmínkách.

 

Zdroje: Northfinder.com

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?