Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Výstava stanů a vybavení do přírody 2019

Výstava stanů 2019 již skončila a my děkujeme všem, kdo se za námi přišli do PVA EXPO Praha Letňany podívat! Zde nabízíme malé ohlédnutí za největší akcí pro turisty, milovníky kempování a pobytu v přírodě. Současně bychom vás rádi pozvali na další, již 23. ročník Výstavy stanů a vybavení do přírody, který proběhne na stejném místě v období od června do srpna 2020.

Patříte mezi fanoušky turistiky nebo kempování? Pak jste si jistě nenechali uniknout letošní ročník Výstavy stanů a vybavení do přírody, největší prodejní akci svého druhu v Evropě. Výstava proběhla od 31. 5. do 25. 8. 2019 v areálu PVA EXPO Praha Letňany. Na ploše více než 10.000 m² bylo k nalezení to nejlepší, co současný svět outdooru a kempování nabízí. Parkování a vstup již tradičně ZDARMA.


Obsah

Novinky všude kam se podíváte

Přípravám Výstavy stanů 2019 jsme obětovali rok života. Objížděli jsme výrobce, dodavatele i všechny velké veletrhy a poctivě vybírali pro zákazníky to nejlepší. Přesvědčit jste se o tom mohli na vlastní oči.

Největší změna čekala hned za vstupem, kde se nacházel nově vytvořený úsek kempingového vybavení a doplňků s ucelenou nabídkou všech významných kempingových značek. Těšit jste se mohli z široké palety produktů značek Outwell, Easy Camp, Robens, Vango, Coleman, Campingaz, Pinguin, Zulu a dalších.

Další převratnou novinkou byl nově vzniklý stánek Treking Mix, který se dal koncepčně i rozměrově srovnat s dosud největším stánkem Premium Mix. Na rozdíl od Premium Mixu, který cílil svou nabídkou na náročné uživatele a účastníky expedic, nabízel zboží značek specializujících se na turisty a výletníky. V jeho útrobách se nalézalo mimo jiné zboží značek Salomon, Northfinder, Loap, Trimm, Lowe Alpine či špičkové batohy Gregory.

Nejvíce nových značek bylo letos k vidění ve výrazně rozšířeném a inovovaném úseku obuvi. Kromě oblíbených značek Hanwag, Asolo, Salewa, Meindl, Salomon, Lowa, Keen či Teva potěšily návštěvníky boty Adidas, Columbia, La Sportiva, Garmont, Merrell, Scarpa nebo třeba na ponožkoboty českého výrobce Skinners. Opět nechyběla obrovská nabídka sandálů a letní obuvi a nezapomněli jsme ani na velkou testovací rampu s různými povrchy a sklony k prověření stability vámi vybraných modelů.

Trendy, které oslovují mladé

Jedním z našich cílů bylo oslovit i mladší generace. Proto nově přibyla nebo byla rozšířena produktová nabídka trendy a fashion outdoorových značek The North Face, Adidas, Fjällräven, Dakine nebo Chillaz. Pozornost určitě přitáhla také rozšířená nabídka paddleboardů a vodáckého vybavení.

Evoluce, nikoliv revoluce

Tradičním "tahákem" celé akce bylo opět stanové městečko s více než 320 postavenými a kompletně vybavenými stany. Na obrovské ploše jste mohli najít stany pro jednotlivce vyrážející s batůžkem za dobrodružstvím i pro početné rodiny hledající blízkost přírody bez omezení a ztráty komfortu. Z naší nabídky si vybrali i ti, kteří hledali levný stan na festival nebo vodu, i vyznavači náročných aktivit v extrémních podmínkách.

Nechybělo ani legendární "spacákové ležení" se stovkami spacáků - péřových i syntetických, letních, třísezónních i zimních, mumiových i dekových, pro pány, dámy i děti.

A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na nesmírně širokou a ucelenou nabídku karimatek všech typů připravených k otestování nejen na hladkém povrchu, ale i na dalších površích, kameny nevyjímaje.

K odpočinku a občerstvení byla opět připravena restaurační zóna a nechyběl ani oblíbený dětský koutek s lezeckou stěnou.

 

Je libo Maledivy nebo nový vůz?

Rozhodně se také vyplatilo vyplnit soutěžní lístek, který jste ke každému nákupu obdrželi. Velkým lákadlem Výstavy 2019 byla totiž kromě nejširší nabídky na trhu a výhodných veletržních cen také atraktivní soutěž.

Jen si představte, že si koupíte třeba jen jedny ponožky a vyhrajete zájezd na Maledivy nebo Peugeot Rifter. Lákavá představa, že? A některým návštěvníkům se to skutečně podařilo!

Hrálo se o fantastické ceny –  kromě zmíněného zájezdu na Maledivy a automobilu byl mezi výhrami i zájezd do Guatemaly, špičkové horské kolo, skialpový set, fotoaparáty, kamery, tablety, outdoorové hodinky, pobyty v těch nejlepších tuzemských penzionech a hotelech, přelet nad Alpami v horkovzdušném balónu a desítky dalších cen. Stačilo pouze nakoupit za jakoukoliv částku a vyplnit soutěžní lístek. Losovalo se každý týden a hned po slosování byli výherci kontaktování a zveřejnění na našich stránkách v sekci soutěž,“ vysvětloval „pravidla hry“ manažer Výstavy stanů a vybavení do přírody 2019 Vít Hruška.  

A ani v roce 2020 vás neošidíme o tento jedinečný zážitek pro všechny outdoorové a kempingové nadšence! 23. ročník Výstavy stanů a vybavení do přírody proběhne opět v prostorách výstaviště PVA EXPO Praha Letňany, a to od června do srpna 2020. Tak sledujte aktuality u nás či na webu Výstavy a už teď se těšíme na všechny návštěvníky dalšího našlapaného ročníku!

 

 

 

Kde se vybavit na výlety, rodinnou dovolenou, na tábor, festival i na expedice?

  • datum konání: červen až srpen 2020 (přesné datum bude upřesněno)
  • místo konání: areál PVA EXPO Praha Letňany 
  • kolem 250 outdoorových značek, stanové městečko se stovkami stanů a spacákové ležení
  • výstavní slevy, výhodné ceny a soutěže o hodnotné ceny 
  • restaurace, dětský koutek i speciální lezecká stěna pro děti
  • parkování i vstupné je zdarma
  • více na www.vystavastanu.cz

Zdroje: vystavastanu.cz

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?

Vybíráme pro vás

Turistický stan Warg Midi 3

9 499  (33.69 %) 6 299 

Porovnat

7 999  (50.01 %) 3 999 

Porovnat

8 499  (50.59 %) 4 199 

Porovnat

10 900  (29.18 %) 7 719 

Porovnat

31 090  (37.89 %) 19 309 

Porovnat

20 999  (21.43 %) 16 499 

Porovnat

10 490  (14.98 %) 8 919 

Porovnat

2 790  (28.35 %) 1 999 

Porovnat