Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kolekce předstanů Outwell Air Cruising Collection

Kolekce Air Cruising Collection od značky Outwell je pro rok 2020 vybavena novým designem, který v kombinaci s kvalitními materiály nabízí maximální komfort pro každého cestovatele. V kolekci se nachází celkem 5 nafukovacích předstanů, ze kterých si vybere opravdu každý.

Největší výhodou předstanů je kromě navýšení obytného prostoru to, že je lze nechat na místě, zatímco cestujete. Po vašem příjezdu jej poté snadno a rychle propojíte s vaším obytným vozem díky Double Beading (5mm + 7mm), který je kompatibilní se všemi "kolejnicemi" na trhu.

Konstrukce stanů je tvořena vzduchovým systémem Rigid Air System, který je složen z oddělených a předtvarovaných vzduchových komor. Každá komora (trubka) disponuje vlastním ventilem, díky kterému můžete nafouknout a vyfouknout jednotlivé komory samostatně. Tropiko předstanů tvoří voděodolný polyester Outtex® 4000 Select s podlepenými švy. Před chladem a vlhkostí od země vás ochrání speciálně vlepená podlážka z polyethylenu. Tropiko je navíc opatřené technologií Fire Retardant, která v případě hoření potlačuje a eliminuje jeho následky. Mezi vaším vozem a předtanem se poté nachází speciální zóna Link Access Zone, která díky odnímatelné podlážce napomáhá udržet čisté prostředí a eliminuje průvan. V této zóně se navíc nachází minimálně jeden boční vchod.

Předstany dále disponují širokými vstupními otvory s moskytiérou, zatmavenými okny se závěsy, speciální vlepenou podlážkou z polyethylenu, systémem ochrany proti větru, vstupem pro síťové kabely nebo závěsným systémem Hooktrack, který je novinkou pro rok 2020. Tento systém díky speciální diskrétní kolejnici s háčky umožňuje zavěšení lampičky, led pásku nebo skrytí a uspořádání kabelů. Stavba stanu je díky přiložené nafukovací pumpě jednoduchou záležitostí. Ukotvení stanu je stejně snadné a rychle jako nafouknutí, a to díky barevně odlišeným lankům, popruhům a kolíkům.

Pro snadné přenášení stanu na krátké vzdálenosti slouží přiložený přepravní obal s kompresními popruhy.

Z této kolekce nabízíme předstany: Milestone Dash AirMilestone Shade AirNewburg 160 AirNewburg 260 AirNewburg 260 Air Tall

Rok 2024 přinesl do této kolekce Outwell Nightlight System, což je jedinečný světelný systém, díky kterému stan osvětlíte a zároveň lépe najdete po tmě v kempu. K využití tohoto systému je potřeba zakoupit ONS Light Unit set.

Kolekce pro rok 2024 zahrnuje modely: Newburg 160 Air, Newburg 240 Air, Bremburg Air, Wolfburg 380 Air, Wolfburg 450 Air

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.