Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kolekce stanů Outwell Prime Air Collection

Velký, vzdušný prostor, účinná ventilace a snadný přístup jsou klíčovými prvky v obsáhlé modelové řadě Outwell stanů s názvem Prime Air Collection zahrnující 12 univerzálních modelů, které vyhovují každé velikosti skupiny od párů po větší rodiny nebo rodinu s přáteli. Předtvarované trubky spolehlivého pevného vzduchového systému poskytují plnohodnotnou výšku pro stání.

2020

Pro větší pohodlí a ničím neomezující přístup slouží široké vstupní otvory, které zároveň přinášejí pocit, jako byste se ocitli na verandě. Pocit outdoorové svobody v interiéru je k nezaplacení. Novinkou pro rok 2020 je magnetický systém Quick and Quiet, díky kterému je otevření dveří do ložnice snadné, rychle a hlavně tiché, takže během odchodu nebudete rušit ostatní. Další novinkou pro rok 2020 je systém Hooktrack, který díky speciální diskrétní kolejnici s háčky umožní zavěšení lampičky, led pásku nebo skrytí a uspořádání kabelů. Jako přední dveře může sloužit pouze moskytiéra - žádný hmyz, jen čerstvý vzduch.

Inovace a věnování pozornosti důležitým detailům jsou patrné ve všech směrech. Otvor pro protažení prodlužovacího kabelu, zatmavené ložnice, kapesní organizér, systém 3 různých druhů kolíků je jen nepatrný výčet. U všech stanů v kolekci Prime Air je navíc součástí balení i nafukovací pumpa.

2021

Kolekce stanů Outwell Prime Air Collection se pro rok 2021 dočkala několika novinek. Mezi tyto novinky patří například nová barva, ztmavení tropika nad vnitřním stanem pro lepší spánek, ventilace s clonou v ložnicích a plně nastavitelný ventilační otvor v zadní části stanu.

Pro rok 2021 nabízíme tyto stany: Lindale 5PA, Rosedale 4PA, Rosedale 5PA, Parkdale 4PA, Parkdale 6PAAvondale 5PAOakdale 5PABirchdale 6PA, Hartsdale 6PAPinedale 6PAKnightdale 8PASundale 7PA

2022

Tento rok přinesl nové modely: Lindale 3PAAvondale 6PAJacksondale 5PAQueensdale 8PA

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.