Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kolekce stanů Outwell Privilege Collection

Kolekce stanů Outwell Privilege Collection pro rok 2020 nabízí širokou škálu modelů a velikostí. Tuto kolekci ocení především páry a rodiny, které se rozhodly vyrazit kempovat poprvé a hledají proto komfortní produkt v přijatelné cenové relaci. Všechny modely nabízejí velkolepé prostory, ať už se jedná o velikost ložnice či prostory obývací. 360° Access System umožňuje, aby se dveře velkoryse pojatých ložnic otevřely úplně a odložily se do pouzdra, díky čemuž se nabízí lepší, mnohostranné využití prostoru. Zatmavené ložnice, kapesní organizér a otvor na protažení prodlužovacího kabelu zvyšují komfort užívání si dovolené.

Vlastní směs ze skleněných vláken Duratec Flex System s lehkými, pružnými materiály nabízí výjimečnou pevnost a tuhost při současném snížení velikosti a hmotnosti balení. Snadno nastavitelná cirkulace vzduchu zpříjemní nejeden dovolenkový pobyt. Moskytiéra zakrývající kompletně vchodové dveře se hodí, chcete-li účinně větrat a zároveň se chránit před otravným hmyzem. Patentovaný stabilizační systém ve větru je velkou novinkou ve stabilitě stanů, prověřena ve výzkumu i v terénu. Je tvořen kotvícími body mezi vnější částí stanu, prutem a kolíkem. Tvoří spolehlivé zabezpečení při nárazových větrech. 

Novinkou pro rok 2020 je závěsný systém Hooktrack, který díky speciální diskrétní kolejnici s háčky umožní zavěšení lampičky, led pásku nebo skrytí a uspořádání kabelů. 

Kolekce zahrnuje modely: Franklin 3, Franklin 5, Dayton 4, Dayton 5, Willwood 5, Willwood 6, Collingwood 5Collingwood 6Mallwood 5Mallwood 7.

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.