Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kolekce stanů Outwell Superior Air Collection

Velký, vzdušný prostor, účinná ventilace a snadný přístup jsou klíčovými prvky v obsáhlé modelové řadě Outwell stanů s názvem Superior Air Collection zahrnující 7 univerzálních modelů, které vyhovují každé velikosti skupiny od párů po větší rodiny nebo rodinu s přáteli. Předtvarované trubky spolehlivého pevného vzduchového systému Power Air poskytují díky gotickému stylu plnohodnotnou výšku pro stání.

Pro větší pohodlí a ničím neomezující přístup slouží široké vstupní otvory, které zároveň přinášejí pocit, jako byste se ocitli na verandě. Pocit outdoorové svobody v interiéru je k nezaplacení. Stany jsou kryté inovovaným materiálem Outtex 6000 Pro, který kromě stylového designu a perfektní kvality nabízí bezkonkurenční ochranu před nepříznivými vlivy. Pohodlí během vašeho spánku zajistí prostorné ložnice Ambassador Master Bedrooms, které jsou nově doplněny o magnetický systém Quick and Quiet, díky kterému je otevření dveří do ložnice snadné, rychle a hlavně tiché, takže během odchodu nebudete rušit ostatní.

2020

Další novinkou pro rok 2020 je systém Hooktrack, který díky speciální diskrétní kolejnici s háčky umožní zavěšení lampičky, led pásku nebo skrytí a uspořádání kabelů. Jako přední dveře může sloužit pouze moskytiéra - žádný hmyz, jen čerstvý vzduch.

Inovace a věnování pozornosti důležitým detailům jsou patrné ve všech směrech. Otvor pro protažení prodlužovacího kabelu, zatmavené ložnice, závěsy na zip, kapesní organizér, systém 3 různých druhů kolíků je jen nepatrný výčet. U všech stanů v kolekci Superior Air je navíc součástí balení i nafukovací pumpa. Třízónové stany disponují podlážkou v každé místnosti. U stanů Roseville lze nově přesunout dveře z předsíně do přední části stanu. Tuto možnost oceníte především během nepříznivého počasí, kdy přesunutím získáte větší vnitřní prostor.

2021

Kolekce stanů Outwell Superior Air Collection se pro rok 2021 dočkala několika novinek. Mezi tyto novinky patří například nový boční vchod pro jednoduchý přístup do stanu, ztmavení tkaniny u vnitřních dveří s Quick & Quiet systémem či ventilace s clonou a moskytiérou v ložnicích.

Pro rok 2021 nabízíme tyto stany: Roseville 4SA, Roseville 6SA, Jacksonville 4SA, Jacksonville 5SA, Airville 6SAKnoxville 7SAGrandville 8SA

2022

Pro rok 2022 se stany z této řady dočkali nového materiálu Outtex® 6000 Endurance RS. Tento materiál díky hustě tkanému dvouvrstvému ripstopu nabízí vynikající odolnost proti roztržení a protržení. Stany s touto tkaninou jsou 4x pevnější oproti standardním tkaninám.

Stany Airville 6SA a Knoxville 7SA se poté oproti minulému roku dočkali aktualizace v podobě ztmavení tkaniny u vnitřních dveří s Quick & Quiet systémem, moskytiéry na bočních vstupech a ventilačních otvorech či systému Quick & Quiet na hlavním vstupu do stanu.

Pro rok 2022 nabízíme tyto stany: Springville 4SA, Springville 5SA, Springville 6SA, Airville 6SA, Forestville 6SA, Knoxville 7SA

Představení materiálu Outtex® 6000 Endurance RS (AJ):

 

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.