Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Vegan

Veganské produkty se týkají i oděvního průmyslu. Pokud chcete mít jistotu, že nakupujete čistě veganskou obuv a oblečení, pak volte produkty se štítkem Approved Vegan.

V rámci veganských produktů si nemusíte vybírat pouze věci s certifikátem. Orientovat se můžete i podle materiálů. U oblečení máte možnost zvolit přírodní či syntetické, konkrétně například bavlnu, len, konopí, bambus, Piñatex, lycru, akryl, silon a mnoho dalších. 

Pokud chcete mít absolutní jistotu, potom volte oblečení s certifikací Vegan. V rámci textilního průmyslu je nejznámější a nepřísnější certifikát Approved Vegan, kterou zaštiťuje organizace Peta

Nezisková organizace PETA bojuje za práva zvířat a zaměřuje se především na oděvní průmysl a kosmetiku. Certifikát Approved Vegan zaručuje spotřebiteli nejen to, že oblečení nebylo vyrobeno z živočišných materiálů, ale že v celém výrobním řetězci nebyla zvířata zneužívána. 

 

Zdroje: petaapprovedvegan.peta.org

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.