Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Outwell Panorama

Dánská značka Outwell představuje souhrn doplňků s názvem Outwell Panorama, který nabízí maximální komfort a především kontakt s okolní přírodou.

Dánskou firmu Outwell vám určitě nemusíme nijak zdlouhavě představovat. Jedná se o společnost s pověstí dodavatele nejkomfortnějších rodinných stanů, které jsou na našem trhu k dostání, a nám je ctí, že je tato značka jednou z vlajkových lodí našeho eshopu a Výstavy stanů.

Značka Outwell se snaží neustále zvyšovat komfort svých rodinných stanů. Abyste byli i při pobytu ve stanu co nejblíž okolní přírodě a přitom měli dostatek soukromí, jsou stany vybaveny širokými vchody s moskytiérou, širokými tónovanými okny, zatemněnými stropy a prostornými ložnicemi Ambassador Master a Premier s propracovaným systémem otevírání 360° Access System. Tyto doplňky společně tvoří systém Outwell Panorama.

Panoramatické vchody

Součástí systému Outwell Panorama jsou široké panoramatické hlavní vchody, díky nimž při vstupu do stanu nemusíte sklánět hlavu ani složitě překračovat nějaké překážky a riskovat zakopnutí. Pomocí zipů otevřete celý vchod a přestože budete například snídat nebo odpočívat v předsíni, budete v kontaktu s okolní přírodou. Díky čtyřem zipům máte však další možnosti otevření hlavního vchodu: jen levou či pravou polovinu, nebo pouze horní část pro větrání v jinak zavřené předsíni.

Moskytiéry u vchodů do stanu

Vstupy do stanů Outwell jsou vybaveny širokými moskytiérami, díky nimž můžete nechat plně otevřené vchody pro lepší větrání v předsíni a přitom se nemusíte bát obtěžujícího hmyzu.

Tónovaná okna

Okna v předsíních stanů značky Outwell jsou nejen panoramatická a dostatečně velká, ale jsou také potažena speciální vrstvou, která má spoustu funkčních vlastností. Kromě ochrany před UV zářením a prudkým slunečním světlem tato vrstva pomáhá udržet příjemnou teplotu a stín ve stanu. Můžete si tak užít skvělý výhled ze stanu při zachování potřebného soukromí.

Systém otevírání 360° Access System

 

Ložnice stanů Outwell nově disponují revolučním systémem otevírání 360° Access System. Jediný zip umožňuje rozepnout celý vchod do ložnice a sbalit ho do malé kapsy. Rozepnutím získáte snadný přístup do ložnice bez překážek a rozšíříte prostor předsíně pro pohodlné kempování přes den. Díky čtyřem zipovým jezdcům lze vchod do ložnice upravit dle libosti. Můžete otevřít celý vchod nebo pouze jednu stranu. Chcete-li si užít spánek na čerstvém vzduchu, ale zároveň potřebujete dostatek soukromí, můžete otevřít pouze horní polovinu vstupu.

Zatemněné stropy

Zatemněné stropy a stěny ložnic stanů Outwell zvyšují komfort při spaní ve stanu. Pokud si chcete po obědě zdřímnout, jít si dříve lehnout nebo nechcete, aby se vaše děti budily hned za svítání, pak tento doplněk jistě oceníte.

Ložnice Ambassador Master Bedroom

Ložnice Ambassador Master jsou 230 cm dlouhé a jsou vysoké tak, že se v nich pohodlně postavíte. Zatemněné stropy a stěny ložnice ještě zvýší komfort při spánku. Díky prostorné podlážce a vstupům pro síťové kabely do ložnice umístíte noční stolek, lampičku nebo si přes noc nabijete mobil a foťák.

Ložnice Premier Bedroom

Ložnice Premier nabízí dostatek prostoru pro karimatku nebo matraci. Zatemněné stropy a stěny ložnice umožní klidný spánek. Díky prostorné podlážce a vstupům pro síťové kabely do ložnice umístíte noční stolek, lampičku nebo si přes noc nabijete mobil a foťák.

Desatero rodinného stanu

Rodinné stany Outwell