Jak vařit v přírodě - recepty

Obsah |
Úvod
Krisztián Vadovszky z týmu Rabbit Chef nám již v předchozím článku poradil pár užitečných rad, jak vařit venku. Dočtete se v něm, co nezapomenout doma nebo na co si dávat při vaření v přírodě pozor. Dnes se s vámi podělí o několik oblíbených receptů, které si můžete vyzkoušet i vy!
Cibulové kroužky se sýrem a vejci
Na přípravu cibulových kroužků budete potřebovat:
- vejce
- sýr
- cibuli
- olej
Vejce rozbijte, rozšlehejte vidličkou a do rozmíchaných vajec nastrouhejte sýr. Cibulku nakrájejte na kolečka a dejte smažit na troše oleje.

Cibulové kroužky nechte chvilku smažit, poté je naplňte vejcem a osmažte z obou stran dozlatova. (Na fotografiích je používán hobo vařič.)


Dip ze zakysané smetany
Na omáčku budete potřebovat:
- zakysanou smetanu
- majonézu
- česnek
- sůl
- pepř
- sušený medvědí česnek

Ingredience můžete upravovat podle vlastní fantazie a chuti. Začínající kuchaři si mohou pochutnat pouze na vejcích a dipu, ti pokročilejší mohou pokrm doplnit o pečené kuřecí nugety.
O autorovi |
Pikantní kuřecí nugetky
Na kuřecí nugetky budete potřebovat:
- kuřecí prsa
- koření na kuřecí maso
- sezam
- dýňová semínka
- olej
Kuřecí prsa nakrájejte na proužky a nechte marinovat v koření na kuřecí maso s trochou oleje. Namarinované maso posypte sezamem, dýňovými semínky a osmažte. (Na fotografiích je používán plynový vařič.)



Při vaření venku je důležitá i vaše vlastní kreativita, nebojte se tedy experimentovat.
Dobrou chuť!

-
Kempinkový nábytek -
Outdoorové nádobí -
Čelovky a svítilny -
Hygiena, ochrana a první pomoc -
Čaj a káva -
Sušené maso -
Hotové jídlo
Užitečné odkazy
Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's
Zdroje: archiv autora, Rabbit Chef's
Křesadla a podpalovače
Outdoorové nádobí
Kempingové vařiče
Turistické vařiče
Kartuše a pal. lahve
Příslušenství k vařičům
Termosky a lahve
Nože a multifunkční nástroje
Kempinkové příbory

















