ForCamping s.r.o.

Porovnání

10 Porovnávání

Uživatelská sekce

Přihlásit

Košík

Váš nákupní košík je prázdný. Potřebujete poradit s výběrem? Nakoukněte do poradny nebo nám napište.

Doprava zdarma

1 600 

Věděli jste, že nabízíme dopravu zdarma při objednávce nad 1 600 Kč?

Expres menu Kuře na paprice 600g

Hotové jídlo

Tradiční česká pochoutka v sterilované podobě bez konzervantů a lepku je kdykoliv připravena být během pár minut na vašem stole.

Dostupnost

Skladem
Kdy zboží dostanu?

169 

Dárek nevyhovuje?Výměna nevhodného dárku do 15. ledna

  • Už zítra můžete mít Produkty uvedené skladem odesíláme ihned
  • Vyzkoušení na prodejně Objednejte si na prodejny víc variant a zkuste si je!
  • 6x v řadě vítěz ShopRoku99 % zákazníků nás doporučuje.

Fotografie

Fotografie

Informace o produktu

Jednu z nejproslulejších omáček si teď můžete dopřát kdekoliv během pár chvil, navíc si k ní sami zvolíte přílohu, kterou máte nejraději. Tento pokrm od známé firmy Expres menu je připraven ze šťavnatých kousků kuřecího stehenního masa dušených na poctivém cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná pro ještě lepší chuť smetanou.

Hlavní přednosti:

  • snadná příprava 
  • jídlo neobsahuje přílohu
  • vyrobeno z geneticky nemodifikovanách surovin
  • skvělá chuť
  • dlouhá doba spotřeby bez nutnosti chlazení ( skladování +1 až +30°C )
  • poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů, barviv a lepku
  • počet porcí: 2       
  • obsah: maso 130 g, celkem 600 g
  • otevřený výrobek uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin

Složení:

kuřecí maso stehenní (31 %), mlékosmetana, vývar z hovězího masa (voda, hovězí maso a kosti), cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), paprika mletá.

Informace pro alergiky:

mléko, smetana

 

Tabulka výživových hodnot:

Výživová hodnota na 100 g
Energie 354,5 kJ / 85 kcal
Bílkoviny  7,0 g
Tuky 4,50 g
Sacharidy 4,10 g
Cukry 0,3g
Sůl 0,88 g

Příprava jídla:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.

Příprava jídla v rychlovarné konvici (cz):

Parametry
Značka
Expres menu
Hmotnost
600 g
Počet porcí
2
Druhy masa
Ryby a drůbež
Trvanlivost
10 let
Způsob úpravy
Sterilované
Druh kuchyně
Česká
Vegetariánské
Ne
Bezlepkové
Ano
Záruční doba
2 roky
Kód produktu
76010810
EAN
8594043790230
Měrná cena
281,67 /1000 g
Hodnocení a recenze 100%

100% 6 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)

Jídlo je skutečně kvalitní a chutné.
výborné

Ověřený zákazník

24. března 2020

Výborné, kupujeme opakovaně.

Ověřený zákazník

15. listopadu 2021

Skvela volba na dovolenou.

Ověřený zákazník

2. září 2019

Výborná chuť

Ověřený zákazník

17. září 2019

O výrobci

Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.

EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.

Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.

Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.

Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.

Více o výrobci

Další alternativy