ForCamping s.r.o.

Uživatelská sekce

Přihlásit

Košík

Váš nákupní košík je prázdný. Potřebujete poradit s výběrem? Nakoukněte do poradny nebo nám napište.

Doprava zdarma

1 600 

Věděli jste, že nabízíme dopravu zdarma při objednávce nad 1 600 Kč?

Expres menu Zbojnické kuře 600g

Hotové jídlo

Hotový sterilovaný pokrm Zbojnické kuře je po ruce kdykoliv, kdy nestíháte vařit, ale přesto si chcete dopřát chutné a kvalitní jídlo.

Dostupnost

Skladem
Kdy zboží dostanu?

179 

Dárek nevyhovuje?Výměna nevhodného dárku do 15. ledna

  • Už zítra můžete mít Produkty uvedené skladem odesíláme ihned
  • Vyzkoušení na prodejně Objednejte si na prodejny víc variant a zkuste si je!
  • 6x v řadě vítěz ShopRoku99 % zákazníků nás doporučuje.

Fotografie

Fotografie

Informace o produktu

Jídlo od výrobce Expres menu nabízí nejen skvělou chuť, ale i použití kvalitních surovin, které jsou geneticky nemodifikované a bezlepkové. Chutné kousky kuřecího stehenního masa dochucené špekem a cibulí v omáčce z rajského protlaku snadno doplníte přílohou dle své chuti.

Hlavní výhody jídla Expres menu:

  • snadná příprava 
  • dlouhá doba spotřeby bez nutnosti chlazení (skladování +1 až +30°C)
  • delikátní chuť
  • bez přílohy
  • vyrobeno z geneticky nemodifikovaných surovin
  • poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů, barviv a lepku
  • počet porcí: 2
  • hmotnost: maso 130 g, celkem 600 g

 

Prodloužená záruka 36 měsíců.

Složení: kuřecí maso (31 %), vepřová klobása (vepřové maso 86%, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), kukuřičná mouka, rýžová mouka, tvaroh, rajský protlak (rajčata, voda, cukr), slunečnicový olej, sůl, paprika, pepř

Informace pro alergiky: výrobek obsahuje laktózu

 

Tabulka výživových hodnot:

Výživová hodnota na 100 g na porci
Energie 440 kJ 1 342 kJ
Bílkoviny  6,3 g 19,2 g
Tuky 6,8 g 20,7 g
Sacharidy 4,8 g 14,6 g
Cukry 0,5 g 1,5 g
Sůl 1,2 g 3,5 g
Sodík 0,5 g 1,4 g
Vláknina 0,8 g 2,4 g

Příprava jídla:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.

Příprava jídla v rychlovarné konvici (cz):

Parametry
Značka
Expres menu
Hmotnost
600 g
Počet porcí
2
Druhy masa
Vepřové / Ryby a drůbež
Trvanlivost
3 roky
Způsob úpravy
Sterilované
Druh kuchyně
Česká
Vegetariánské
Ne
Bezlepkové
Ano
Záruční doba
2 roky
Kód produktu
76010833
EAN
8594043790261
Hodnocení a recenze 97%

97% 3 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)

Chutné a je toho dost i na dva sáčky rýže :)

Ověřený zákazník

25. listopadu 2025

velmi chutné

Ověřený zákazník

11. září 2024

vše ok

Ověřený zákazník

11. června 2025

O výrobci

Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.

EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.

Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.

Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.

Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.

Více o výrobci

Další alternativy