Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Jarní Black Friday 🖤 slevové šílenství - slevy až 70 % 🙊
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami od Expres Menu. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Hotová sterilovaná jídla Expres menu českého původu jsou ideální zejména pro cestování, na dovolenou k moři i na hory, na jachtu nebo loď, pro chataře, pro rodiny s dětmi i pro seniory nebo také jako rychlé jídlo na doma (pokud např. dorazí předem neohlášená návštěva a vy ji chcete mile překvapit teplou večeří).
Nezatěžuj ženu, dej si Expres menu :o).
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami od výrobce Expres Menu lze jíst samostatně nebo si ji můžete namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
- krůtí játra (20 %), slepičí maso (20 %), kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), voda, cibule, mandle (5 %), brusinky (3 %) (klikva velkoplodá, cukr, slunečnicový olej), česnek, sůl, bobkový list, pepř celý, nové koření.
Energetická hodnota kJ: | 492 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 117 |
Tuky: | 7,2 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,0 g |
Sacharidy: | 2,9 g |
z toho cukry: | 2,9 g |
Bílkoviny: | 11,3 g |
Vláknina: | 6,0 g |
Sůl: | 0,9 g |
Značka | Expres menu |
---|---|
Hmotnost
|
120 g |
Počet porcí
|
1 |
Způsob úpravy
|
Sterilované |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594043795396 |
59 Kč
49 Kč
49 Kč
49 Kč
69 Kč
129 Kč
129 Kč
129 Kč
182 Kč
(18.13 %)
149 Kč
549 Kč
(9.11 %)
499 Kč
449 Kč
(8.91 %)
409 Kč
29 Kč
469 Kč
449 Kč
(11.14 %)
399 Kč
49 Kč
(81.63 %)
9 Kč
399 Kč
(25.06 %)
299 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.